Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6561 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2022 - 08:51

Trafikte Zabıta Dönemi

Büyüt
Küçült
Trafikte Zabıta

Trafikte Zabıta Dönemi

Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Trafik Zabıta Birimi Cuma günü itibarı ile göreve başlayarak denetim ve cezai işlem uygulamalarına başladı.

Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’ın talimatlarıyla Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz Trafik Zabıta Birimimiz ilçemiz genelinde denetimlerine ve uygulamalara başlamıştır diye konuşan Zabıta Müdürü Ünal Baydere, “Beyaz şapkalı Trafik ekiplerimiz ilk olarak dolmuş ve taksilerde; çalışma ruhsatnamesi, hijyen ve fiyat denetimi uygulaması yaparak faaliyetlerine başlamıştır. Trafik Zabıtası, bundan sonraki süreçte de hatalı park ve trafik kontrolü başta olmak üzere uygulama ve  denetimlerini sürdürecektir. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yakar: Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz

Belediye Başkanı Recep Yakar; “Bilindiği gibi ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununun çözümü adına birçok adım attık. Bizden önce büyük sorun olan otopark meselesini sahilde ve Salı Pazarı alanında yaptığımız kapalı ve açık otoparklarla büyük oranda çözdük. Yeni projelerimizde de; Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet binası gibi alanlarda yeraltı otoparklarına yer veriyoruz. Yine trafik düzeni ve yol kenarı parkının önlenmesi için yeni yaptığımız cadde ve sokak düzenlemelerinde kaldırımları genişletirken trafiği de tek yöne düşürüyoruz. Bunların yanında ilçemizde yoğunluğa sebep olan Galerici esnafını yeni yaptığımız Galericiler sitesinde toplayarak çözüm oluşturduk. Kargo firmalarını da benzer bir projeyle şehir trafiğinden uzaklaştıracağız. Ancak tüm bu önlemlere rağmen büyümekte ve hızla gelişmekte olan ilçemiz hala trafik yoğunluğuna ve buna bağlı bir düzensizliğe maruz kalmaktadır. İşte bu sebeple süreci hızlandırmak ve düzeni sağlamak için Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz Trafik Zabıtası Birimi denetim ve uygulamalarına başlamıştır. Emniyetimizin de desteği ile verimli bir çalışma olacağını düşünüyorum. Amacımız kimseyi rahatsız etmek ya da ceza yazmak değil. Ancak düzeni sağlamak için birlikte çalışmak zorundayız. Unutmayalım bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz ve düzeni de ancak birlikte hareket edersek sağlayabiliriz. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun”dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir