Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5910 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2013 - 18:58

Trap Şenliği Yapıldı

Büyüt
Küçült
Trap Şenliği
Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından, ''Silah tutkumuzu SPORA dönüştürüyoruz'' temasıyla gerçekleştirilen, ''2013 Bulancak Geleneksel TRAP Şenliği'' dün yoğun katılımda yapıldı.

Samsun, Terme, Perşembe, Ordu, Ulubey, Bulancak, Giresun ve Görele’den katılan 100’ün üstünde Avcı ve Sporcunun yarıştığı etkinlikte bu yıl ilk kez bayan atıcılarda yarıştı. Güzel ve neşeli bir havada geçen etkinlik gün boyunca sürdü. 


VALİ ŞAHİN’DEN POLİGON SÖZÜ

Etkinliğe; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ile birlikte katılan Vali Dursun Ali Şahin, İlk kez izlediği TRAP atıcılık sporuna bölgede gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu belirterek; “Ancak zor ve uygun olmayan şartlar altında bu sporu icra etmeye çalıştığınızı görüyorum. Madem böylesine bir ilgi var ve gördüğüm kadarıyla genç kızlarında katıldığı ve başarı gösterdiği bu spor için elimizden geleni yapalım. Bu alanı bu işe uygun hale getirelim ve seneye çok daha güzel bir organizasyon yapalım. Bunun için bana projeyle gelin. Ne gerekiyorsa yapılması için buradan size söz veriyorum. Spora ve sanata ilgi duyan ve bunu gerçekleştiren insanlar iyi insanlardır ve bizde onların iyiliği için ne gerekiyorsa yaparız” dedi.

 TRAP atışında yapan Vali Şahin, yarışmada dereceye giren bayanların kupa, madalya ve ödüllerini vererek başarılarının devamını diledi. 

Vali Şahin atışları bir süre izledikten sonra emeği geçenleri kutlayarak alandan ayrıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir