Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2441 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2022 - 11:40

TÜGVA BULANCAK ORTAOKULLARDA KİTAP KURTLARINI ARIYOR

Büyüt
Küçült
TÜGVA BULANCAK ORTAOKULLARDA KİTAP KURTLARINI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezinin gerçekleştirdiği Türkiye geneli Ortaokul Kitap Kurtları Yarışması için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği kolları sıvadı.

TÜGVA Bulancak Ortaokul Koordinatörlüğü bünyesinde gönüllü olarak çalışan tüm arkadaşlar her gün ilçemizde yer alan ortaokullarımızda stand çalışması yapıyor. TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin: “TÜGVA'mızın tüm Türkiye genelinde ortaokullu kardeşlerimiz için gerçekleştirdiği Kitap Kurtları Projesine hazırlanıyoruz. Her gün ilçemizde bulunan ortaokulları geziyor, stand kurarak gün boyu öğrenci, öğretmen ve velilerimize projeyi anlatıyoruz. Ortaokul Kitap Kurtları Yarışıyor Projesinin en güzel tarafı öğrenci ile sınırlandırılmaması, yarışmanın içeriğinde öğrenci ile ilgilenen bir danışman öğretmen isteniyor ve sonunda öğrencilerin yanı sıra başarılı danışman öğretmen ve aynı zamanda ailelerde çocuklarıyla beraber ödüllerin sahibi olacak. Bizim TÜGVA olarak Bulancaklı gençlerimizden beklentimiz çok yüksek, Türkiye geneli yapılan bu projede inanıyorum ki Bulancak farkını ve farkındalığını ortaya koyacak. Yarışmanın içeriğine de bir noktada değinmiş olalım, 5-6-7-8. Sınıf öğrencilerimiz kendilerine takdir edilen 5 kitabı okuyacaklar ve sonunda önce online, ardından da yazılı bir sınava tabi tutacaklardır. Türkiye’de başarılı olup, dereceye giren ilk 10 öğrenciye ise ödüller muazzam. Birinciye Ailesi ile birlikte Balkan Turu ve İPad Pro, ikinciye de İPad Pro şeklinde detaylı açıklamalar web sitelerimizde, sosyal medyalarımızda mevcuttur. Yarışmaya katılım için son tarih 19 Şubat 2023. Tüm ortaokullu öğrencilerimizi okullarındaki TÜGVA Standına bekliyoruz. Şimdiden başarılar dilerim.” Diyerek sözlerini noktalayan Ubeydullah Göktekin ilçemizde bulunan tüm Ortaokullu gençleri ve danışman öğretmenlerini konuyla ilgilenmeye davet ediyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir