Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6842 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   08 Temmuz 2021 - 15:38

TÜGVA Bulancak Yaz Okullarında dolu dolu etkinlik

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Yaz Okullarında dolu dolu

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği’nin Bulancak’ta altı okulda 500’ü aşkın öğrenci ile açtığı Yaz Okulları dolu dolu etkinliklerle devam ediyor.

İlk ve ortaokullu gençlerin yoğun ilgisini gören TÜGVA Yaz Okullarında öğrenci sayısı 600’e dayandı. Öğleye kadar Kur’an-ı Kerim öğleden sonra sosyal etkinlikliklerle yazı dolu dolu geçiren öğrenciler keyifli zaman geçiriyor. 

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklamada “TÜGVA’mızın Yaz okulları tüm Türkiye’de olduğu gibi Bulancak’ta yine sıradışı bir yaz okulu yapmaya devam ediyor. Daha okulumuzun ilk haftasında çocuklarımızla çok sayıda faaliyetle bir araya geldik. Tüm okul idarelerimiz kendi bünyesinde harika çalışmalar çıkarıyor. Bu hafta okullarımızda Masa tenisi, satranç, penaltı atma yarışması, basketbol top sürme ve okçuluk gibi bir çok sportif turnuva ve etkinlik gerçekleştirildi. Her etkinliğin sonunda gençlerimize çeşitli ikramlarda bulunmaya da gayret ediyoruz. İki yıldır uzak kaldığımız gençlerimizle kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da Lunapark ve Hayvanat Bahçesine gideceğiz gençlerle. Biz eğlenerek öğrenme, öğrenerek eğlenmeyi ilke edinmiş bir vakıf olarak gençlerin yüce dinimizin kitabı Kur’an-ı Kerim’i de en iyi şekilde öğrenmesi için gayret ediyoruz.” Dedi.

Göktekin "Öğretmen ve öğrencilerimizle sürekli koordinasyon halindeyiz"

Yaptıkları Yaz okulu çalışmalarında ilk günden son güne kadar tüm ekibi ile koordinasyon halinde olduklarını söyleyen Göktekin "Tüm okullarımızla senkronize çalışan bir sistemle tüm öğrenci, öğretmen ve veli ile koordinasyon halindeyiz. Bu üç grubunda motivasyonunun sürekli olması, yüksek olması bizim için en önemli görevdir. Bu sebeple her gün en az iki okulumuz ziyaret ediyor, çalışmaları yerinde görüyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve ilçe kamu kurumlarımızla koordinasyon halinde Bulancak'ta Bulancakın evlatları için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir