Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5682 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Mart 2022 - 12:21

TÜGVA Bulancak'tan Sıtkı Aslanhan Konferansı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancaktan Sıtkı Aslanhan

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği kültür ve eğitim programları kapsamında Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ın katılımıyla konferans gerçekleştirdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP-2020) tarafından yürütülen Bulancak Kitap Kahve Projesi kapsamında Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan’ın katılımıyla Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Salonunda “Bilinçli Aile Duyarlı Gençlik” konulu konferans verdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN’İn açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti. Proje kapsamında konferans yaptıklarını söyleyen Göktekin “Yaklaşık bir yıl önce başladığımız ve devam eden Bulancak Kitap Kahve Projemiz ile Bulancak merkezde oluşturduğumuz kitap kafemizde haftanın yedi günü 09:00-21:00 arasında çay-kahve ve kitaba ücretsiz ulaşılabilmektedir. Yine proje kapsamında söyleşiler, kamplar, geziler yapmaya devam ediyoruz. Bu akşam da projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz konferansımıza davetimizi kırmayıp katılın Sıtkı Aslanhan hocama teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de bugünkü programı organize eden yönetim kuruluma ve ekibime ediyorum.” dedi. 

 

Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, aile içi iletişim hakkında katılımcılara önemli bilgiler verdiği konferansta, anne ve babaların çocuklara daha çok zaman ayırması gerektiğini hatırlatarak, “Sadece beden olarak değil, ruh ve gönül olarak da çocuklarınızın yanında olun. Çocuklara başarıyı, parayı, mevkiyi kaybetmemeyi öğretmeden önce sevgiyi, saygıyı, merhameti öğretin” dedi. Eğitimci Sıtkı Aslanhan, anne ve babanın çocuğuna davranışlarıyla örnek olması gerektiğini söyledi.


Her ailenin sahip olması gereken sevgi ve saygı atmosferinin sağlıklı bir iletişimle sağlanacağını dile getiren Aslanhan sevginin sadece sözle değil, tavırla gösterilmesi gerektiğinin altını çizerek aile içi iletişimde samimiyetin önemini dile getirdi.

 

Konferansa Bulancak Kaymakamı Ali İkram TUNA, Bulancak Belediye Başkan Vekili Emrullah GUGUK, Bulancak Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, TÜGVA Giresun İl Temsilcisi Hüseyin ALKAN ve çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katılım sağladı.


Gecenin sonunda Yazar Sıtkı Aslanhan’a çiçek ve hediye takdiminin ardından kitap imza buluşması yapıldı. Program öncesinde gündüz seansında Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan lise öğrencileri ile özel bir program gerçekleştirdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir