Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6448 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2012 - 18:41

Ucarlı Yolu II.Kat Asfaltı Yapılıyor

Büyüt
Küçült
Ucarlı Yolu II.Kat Asfaltı
İsmetpaşa Mahallesi Fikret üstündağ caddesi bitimimden itibaren, Dikmen Tesislerine kadar olan 5 Km'lik yol II.Kat asfalt yapılıyor.

Ucarlı Yolu II.Kat Asfaltı Yapılıyor.

 

 

              İsmetpaşa Mahallesi Fikret üstündağ caddesi bitimimden itibaren, Dikmen Tesislerine kadar olan 5 Km'lik yol II.Kat asfalt yapılıyor.

 

              İsmetpaşa Mahallesi Fikret Üstündağ caddesi sonu parke yolun bitiminden itibaren başlayan ve Ucarlı Mahallesi,Yenimahalle, İsmetpaşa Mahallesi Üst kısımları ve Burunucu Köyü üst kısımlarının aşımını sağlayan yola II. Kat asfalt dökülmeye başlanıldı. Yapılan çalışma tamamlandığında Dikmen Tesislerinin bulunduğu kısma kadar 5 Km yol II. Kat asfaltı yapılmış olacak. Bu gün tamamlanmaya çalışılan yol, en geç yarın cumartesi (08.09.2012) günü tamamlanmış olacak.

 

              Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN; “İmkânlarımızla hayallerimizi yarıştırmaya çalışıyoruz. İmkânlar ölçüsünde halkımıza hizmet ediyoruz. Bu yol, Ucarlı Mahallesi, Yenimahalle, İsmetpaşa Mahallesi Üst kısımları ve Burunucu Köyü üst kısımlarına hitap eden bir yol. Bilindiği gibi belediyemizin asfalt şantiyesi yok. Ancak biz asfalt çalışmalarını İl Özel İdaresi ile yapılan protokol çerçevesinde, belediyemizce bedeli ödenmek kaydıyla İl Özel İdaresine yaptırıyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam edecek.

 

Ucarlı mahallesi üst kısımları eğim oranı yüksek olan mahallelerimizden. Onun için kilitli parke kullanamıyoruz. Asfalt ya da beton kaplama yapmamız gerekiyor. Bu yolun I. Kat asfaltını daha önceleri yapmıştık. Şimdi gerekli yama çalışmalarını yaptık ve II. Kat asfaltını döküyoruz. Şunu da belirtmem gerekiyor. Dökülen mıcır silindir ile her ne kadar sıkıştırılsa da hemen oturmuyor. Zeminde oturmamış mıcır taneleri kalıyor. Bu da bilhassa virajlarda belli bir hızın üstünde araçları savurma tehlikesi oluşturuyor. Onun için ben sürücülerin belli bir süre her zaman olduğundan daha dikkatli araç kullanmalarını özellikle istirham ediyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir