Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5698 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2013 - 18:47

Uğur MELİKOĞLU’ndan Sert Açıklamalar

Büyüt
Küçült
Uğur MELİKOĞLU’ndan Sert
Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU projelerini eleştirenlere sert çıktı.

Uğur MELİKOĞLU’ndan Sert Açıklamalar

 Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU projelerini eleştirenlere sert çıktı.
 Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU projeleri hakkında çok önemli ve sert açıklamalar yaptı.

 MELİKOĞLU ; Bizler  Piraziz için üretmeye , kaynak aramaya çalışırken birileri farklı oyunlar oynamanın çabasında olduğunu görüyorum. Benim açıkladığım Projeler , Piraziz’de olması gereken fakat bir türlü yapılmayan projelerdir. Biz bu yola çıkarken başımız ortaya koyarak  varız dedik. Makam , şan şöhret bizim işimiz değil. Tek düşüncemiz  Piraziz’in nüfusunu kaybetmemek ve ilçemizi yaşanabilir bir ilçe haline getirip nüfus artışını sağlamak.

En büyük hedeflerimizden biride ekonomiyi canlandırmak. bunları yapabilmemiz içinde Piraziz’de bazı değişikliklerin olması artık şart. Açıkladığım Projeleri eleştirenlere veya inanmayanlara sizler aracıyla soruyorum, son 15 yıldır Piraziz’e kim bir çivi çaktı ?
15 Yıl önce Piraziz’den göç eden hemşerim bugün geldiğinde aynı Piraziz’i görüyor mu görmüyor mu  ?
 
Benim projelerimi eleştirenler ilk kendine bu soruları soracaklar ?
 
iktidar Partisi tarafından yönetilen ilçemizde bir yangın çıktığında yangın’a müdahale edecek bir itfaiye aracının olmaması demek  ne anlama geliyor ?
 
Köprü girişinden başlayan Çöp sorununun Mahalle aralarına kadar yansıması ve toplanmaması Piraziz’in ne şartlarda yönetildiğini göstermiyor mu ?
 
Piraziz’li hemşerim artık bunlar yüzünden inancını yitirmiş olabilir. Bu konuda onlara da suç bulmuyorum. Çünkü benim hemşerim çok kandırıldı.
 
İktidar Partisinin gücünü ilçemize değil de kendi menfaatleri uğruna kullananlara en büyük cezayı yine benim sağ duyulu hemşehrim verecek. Buna yürekten inanıyorum.
 
Son olarak şu sözleri söylemek istiyorum ;şuana kadar açıkladığımız tüm projelerin kaynağı hazır, şartlar  oluştuğunda ve Allah nasip eder , Piraziz’liler takdir ederse seçimden bir gün sonra Piraziz nasıl değişiyor bunu hep beraber göreceğiz. Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir