Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6765 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   08 Mart 2012 - 19:04

Umre Ekibi Dualarla Uğurlandı

Büyüt
Küçült
Umre Ekibi Dualarla
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, ilçeden umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan 168 kişiyi, Belediye Otogarından uğurladı.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, ilçeden umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan 168 kişiyi, Belediye Otogarı’ndan uğurladı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Bulancak İlçe Müftülüğü organizasyonu ile İlçemizden umreye giden dört grup halinde 168 kişiden oluşan kafile, İlçemiz otogarından dün saat: 18:30 da dualarla uğurlandı. Müftülük yetkililerinden alınan bilgiye göre umrecilerin ilk durak yeri Mekke olacak ve 10 gün kaldıktan sonra Medine’ye hareket edecekler.

 

Umre adaylarının sayısı ve yakınları göz önünde bulundurularak yoğunluğun yaşanılacağı dikkate alınıp, hava şartlarının soğuk ve yağışlı olması da göz önünde bulundurularak, Belediyemiz otogar sahasına çadırlar kurarak vedalaşmada sıkıntı yaşanmaması için tedbir aldı.

 

Soğuk ve yağışlı hava tüm tedbirlere rağmen programın kısa tutulmasına sebep oldu. Bulancak Müftü Vekili Vaiz Yusuf KAYA’nın kısa konuşması ve emekli Kur’an Kursu Hocası Nuri GENÇ hocanın duaları ile program sona erdi.



 

Müftü Vekili Yusuf KAYA yapmış olduğu kısa konuşmasında bu sefer belki de son sefer olacaktır, kıymetini iyi bilmek lazım” diyerek umrecilere hayırlı yolculuklar diledi. Konuşmasının sonunda da “Belediye Başkanımız sizleri bu soğukta bekletmemek adına, söz almak istemedi. Umre yolcularımıza hayırlı yolculuklar diliyorum dedi” diyerek, organizasyonda Belediyemizin almış olduğu tedbirlere de teşekkür edip konuşmasını tamamladı.

 

Aşırı yoğunluğun yaşandığı törende Başkan AYDIN, alanda gezinip tüm umre yolcuları ile tek tek bulaşarak uğurlamaya çalıştı.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir