Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6320 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2013 - 00:41

Umutlar yeşeriyor

Büyüt
Küçült
Umutlar
Görele Belediyesi ve Eynesil Sanayici İşadamları Derneği işbirliğiyle yapılan KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Umutlar yeşeriyor

Görele Belediyesi ve Eynesil Sanayici İşadamları Derneği işbirliğiyle yapılan KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Toplam 64 kişinin başvurduğu eğitimin ilk bölümüne KOSGEB prosedürü gereği 30 kişi katılacak. İlk grup katılımcılar uzmanlar tarafından Eynesil ve Görele’de başvuran tüm katılımcılarla yapılan birebir görüşmelerle belirlendi.

KOSGEB kriterlerine en yakın iş fikirlerinden başlanılarak belirlenen katılımcılar 11 – 22 Şubat arasında yapılacak eğitim sonrası belge almaya hak kazanacaklar.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu eğitimin başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada; “halkımıza belediyemizin sosyal yüzünü de göstermek amacıyla böyle hayırlı bir eğitime destek verdik. Eynesil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin koordinasyonunda yürüttüğümüz bu çalışma neticesinde inşallah Görele ve Eynesil’de ilk etapta 30 kişi yapacakları işe göre toplamda 100 bin lirayı bulan KOSGEB desteklerinden faydalanma imkânı bulacaklar. Bu sayede hem Eynesil’de hem de Görele’de yeni işletmelerin açılmasına, yeni iş olanaklarının ortaya çıkmasına vesile olmuş olacağız. İnsanımıza destek vererek umutlarını yeşertmeye çalışıyoruz.”dedi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Belediye’sinin bu yöndeki çalışmalarının önümüzdeki süreçte çeşitleneceğini ve daha da hız kazanacağını sözlerine ekledi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir