Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6692 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2013 - 11:58

Vali Karahan'dan Alucra ve Çamoluk Çıkarması

Büyüt
Küçült
Vali Karahandan Alucra ve Çamoluk
Vali Hasan Karahan dün bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alucra ilçemize gitti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu’yla ve Alucra İlçemizden İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte Alucra’ya çıkartma yapan Vali Karahan, ilçeye gelişinde protokol ve vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde halayla karşılandı.

Karşılamanın ardından ilk olarak Kaymakamlığa geçen Vali Karahan, Kaymakam Hacı Aslan Uzun’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ardından Belediyeyi ziyaret eden Vali Karahan’a Başkan Halil İbrahim Yağcıoğlu çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na geçen Vali Karahan, Okul Müdürü Fatih Aygün’den bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.  Ardından İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında  incelemelerde bulunan Vali Karahan, inşaatın belirlenen sürede bitirilerek eğitim öğretime kazandırılmasını istedi. Alucra’da Kur’an Kursu açılışına da katılan Vali Karahan, hastaneyi ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  İlçe Emniyet Amirliğini ve Jandarma Karakolunu da ziyaret eden Vali Karahan, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Alucra Pirilli Köyüne geçerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yoksul bir aile için yaptırılan prefabrik konutlarda incelemelerde bulundu.






Vali Karahan’dan Çamoluk Çıkarması


  Vali Hasan Karahan dün ekibiyle birlikte en uzak ilçemiz Çamoluk’a çıkarma yaparak bir dizi ziyaret, inceleme ve denetimlerde bulundu.
 

Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret eden Vali Karahan ilçe ve sorunlarıyla ilgili Murat Bilgin ve Belediye Başkanı Özcan Çinici’den bilgi aldı.

Ardından İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Karahan, ilçe ve çevresindeki asayiş olaylarıyla ilgili bilgi alarak, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

İlçenin tek bankası olan Ziraat Bankasına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yapımı süren Kültür Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Karahan, inşaatın biran önce bitirilerek ilçenin sosyal hayatının gelişmesine katkı sağlamasını diledi.

Sağlık Ocağında çalışanlar ve hastalarla bir araya gelen Vali Karahan, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sarp Kaya Grup yolunda incelemelerde bulunan Vali Karahan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak hiçbir aksaklığa mahal vermeden yolun belirlenen sürede bitirilmesini istedi. Son olarak grup yolu üzerinde yapımı süren Koçak HES’i de ziyaret eden  Vali Karahan, yetkilileri ÇED raporlarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Karahan’ın Çamoluk ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden  Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu ve Çamoluk ilçesinden İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu.







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir