Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6517 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2012 - 01:21

Vali Şahin Atatürk Evi'ni Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Atatürk Evini Ziyaret
Vali Dursun Ali Şahin, Şebinkarahisar ilçesinde yaptığı ziyaret ve incelemeler sırasında Atatürk Evi'ni de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Şahin Atatürk Evi'ni Ziyaret Etti  Vali Dursun Ali Şahin, Şebinkarahisar ilçesinde yaptığı ziyaret ve incelemeler sırasında Atatürk Evi’ni de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.   Bir dizi ziyaret ve inceleme için 11 Eylül Salı günü; Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerine giden Vali Şahin, ziyaret programı kapsamında uğradığı ilçe merkezindeki Atatürk Evi’ni ve bahçesini gezerek İlçe Kaymakamı Avni Oral ve Belediye Başkanı Şahin Yılancı’dan müze olarak kullanılan Atatürk Evi hakkında bilgiler aldı. Atatürk Evi’nin bahçesinde bulunan Top’u ve evde bulunan eşyaları inceleyen Vali Şahin, evin alt bölümünde bulunan mutfak ve kileri de gezerek buranın havalandırılarak tahrip olmasının önlenmesini istedi.   Ziyarete; Vali Dursun Ali Şahin ile birlikte İlçe Kaymakamı Avni Oral, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Binbaşı Metin Usame Yılmaz, Belediye Başkanı Şahin Yılancı,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Bölük, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erdem Karaağaç, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr.Muhammet Angın, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Ömer Tekin, İl Özel İdaresi Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürü Mustafa Kemal Bilgin, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü İbrahim Karaca, Yatırım ve İnşaat Müdürü Erol Sandıkçı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Özgan, ilçe daire amirleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.   

 

   

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir