Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6531 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Kasım 2012 - 00:59

Vali Şahin Karahasan' ı Yanlız Bırakmadı

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Karahasan ı Yanlız
Vali Dursun Ali Şahin bugün Bulancak İlçesinde Cumhur Karahasan' ın açmış oldugu Vestel Sowroom Mağazasının açılışına katıldı.

Vali Dursun Ali Şahin bugün Bulancak İlçesinde Vestel Sowroom Mağazasının açılışına katıldı.   Bulancak Mahallesi İnönü Caddesine açılan Showroom açılışında ilk konuşmayı yapan Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, açılışa katılarak kendilerini onurlandıran Vali Dursun Ali Şahin’e teşekkür ederek, Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta böylesi bir mağazanın açılışından duyduğu mutluluğu belirtti.   Mağazanın, Bulancak’ın en güzel ve uğrak yerlerinden birine açıldığını kaydederek konuşmasına başlayan Vali Şahin işletmecileri kutladı ve  Bulancak’ın ilimizin ekonomik yönünden en hareketli ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Vali Şahin, “Bizde bu hareketliliğini göz önünde bulundurarak il Genel Meclisimiz olarak, özel İdaremiz olarak buraya bu yıl yoğunluk verdik. Bu yoğunlukla sadece köyün yolları ve suyu değil aynı zamanda merkezdeki dairelerin oluşmasında da bir emek sarf ettik. Değerli başkanınızın kıymetini bilin. Onun sayesinde buraya bir hükümet konağı yapılıyor. Bakın projesi yapıldı. Şuanda ihale safhasında, bir dahaki yıl 2013 ün ortalarında hizmete girecek. Sadece o değil bir de güzel bir adliye binası var. Şimdi ise jandarmayı da bulunduğu yerden başka bir yere götürüyoruz. O da belediye sayesinde gerçekleşen bir hizmet. İşte sadece o değil, yeni yurtların açılması, yeni okulların açılması Bulancak’a olan kıymetin, değerin bir neticesidir. Türkiye çok hızla gelişen bir ülke. Öyle hızla gelişiyor ki sadece Bulancak’ta şunu bunu yapmakla değil, onun yanında buraya 40-50 fabrikayı kapsayacak bir Organize Sanayi Bölgesi yapıyoruz. İnanıyoruz ki bunun da temellerini faaliyetine başlamamız 2013 sonuna doğru mutlaka gerçekleştireceğiz. Organize Sanayi Bölgesinin buraya yapılmasının buraya verilen değerin bir göstergesidir. Belki de organize sanayi bölgesi yapıldığında nüfus itibariyle 50-60 binlere ulaşacak. Hele hava limanının da buraya yakın olması buradaki değeri 1 kat daha artıracağını ifade ediyorum. Burası bir miting alanına dönmüş. Seven insanlar dostunun sevinç gününde mutlaka onunla beraber olur. Bu sevinç gününde biz değerli hemşerilerim Cumhur Karahasan'ın  sevincine sevinç kattınız. Ben bu hizmetin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah müşteri memnuniyetini sağlayarak Allah kazancına bereket versin” şeklinde konuştu.   Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Vali Şahin ve beraberindekiler mağazayı gezdiler.   Açılışa Vali Dursun Ali Şahin’in yanı sıra, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli  katıldı.  

 

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir