Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6256 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2013 - 19:04

Yakar; Niyetimiz Tarihe Geçmek

Büyüt
Küçült
Yakar Niyetimiz Tarihe
AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Recep Yakar, vatandaşlarla bire bir ilişki kurarak projelerini anlatıyor.

NİYETİMİZ TARİHE GEÇMEK

AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Recep Yakar, vatandaşlarla bire bir ilişki kurarak projelerini anlatıyor.

Vatandaşlarla bir araya gelen Yakar,’Türkiye 10 yıl içerisinde tanınan bir ülke haline geldiyse biz bugün bunun benzerini Bulancak’ta yapmaya talibiz ve bir belediye başkanının ötesinde bir hedefimiz var. Niyetimiz bunu gerçekleştirerek tarihe geçmek’ dedi.

Aday olur da  halktan da yetki alırsa  Bulancak Belediyesi’ni nasıl yöneteceklerini kaydeden Yakar, şehrin nasıl idare edileceğini, nasıl yönlendirileceğini büyüyeceğini,sosyal anlamda nasıl bütünleşebileceğini ve  fiziki alanda nasıl gelişebileceğini göstermeye hazır olduğunu ifade etti.

Yakar,  ‘Biz Bulancak ilçesini memleketimiz açısından büyük ilçe olarak biliyoruz. Yani Türkiye’mizin ilk 100 ü arasına girebilecek büyüklükte toprak sayısı toprak yüzölçümü ve insan sayısı açısından dünyadaki birkaç devletten büyük bir ilçeye sahibiz. Dolayısı ile biz Bulancak’taki seçimi bir belediye başkanlığı seçimi olarak görmüyoruz. Belediye başkan aday adaylarımız var fakat biz aday adaylarından farkı olarak şunu söylüyoruz. Belediye Başkanlığı’na talip değiliz. Bu ülkenin Bulancak ilçesinin başbakanlığına talibiz. Meseleyi sayın başbakanın penceresinden bakarak değerlendiriyoruz. Bu ülkeyi 10 sene önce ciddiye almayan milletler zalimin karşısında mazlumun yanında olduğunu görünce Türkiyesiz karar alma sıkıntıları olmaya başladı. Türkiye 10 yıl içerisinde tanınan bir ülke haline geldiyse bugünde biz bunun benzerini Bulancak’ta yapmaya talibiz ve bir belediye başkanının ötesinde bir hedefimiz var. Niyetimiz bunu gerçekleştirerek tarihe geçmek’ dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir