Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5022 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2021 - 09:37

Yaylacıların Yol ve Elektrik İsyanı!

Büyüt
Küçült
Yaylacıların Yol ve Elektrik

 

Bulancak’tan Bektaş Yaylası’na kadar olan yolun nispeten iyi olmasına rağmen; Bektaş Yaylası’ndan diğer yaylara devam eden yollardaki bakımsızlıktan dolayı vatandaşlar tepkili.

Yayla yollarının bakımsız ve köstebek tarlası gibi olduğuna dikkati çeken vatandaşlar; Bektaş Yaylası’ndan diğer yaylalara bağlanan yolların bakımsız olduğunu belirterek serzenişte bulundurlar.

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını yaylalara çıkaran vatandaşlar; “Doğu Karadeniz’in ve Giresun’un en büyük yaylalarından birisi olan Karagöl Yaylası’nın Sazoba mevkii ve civar yaylaların yolunun bakımsız olması kabul edilebilir bir durum değil. Seçimle işbaşına gelmiş tüm yetkililere buradan seslenmek istiyoruz… Sizler buraya bu şekilde mi turist çekeceksiniz? Bizleri ziyarete gelecek akrabalarımız araçlarıyla bizim yanımıza nasıl gelecek? Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra biz yaylacıları ziyarete gelecek akrabalarımız at sırtında mı gelsinler yaylalara? Yolları bozuk olan yayla yollarında siz kendiniz araçlarınızla rahatlıkla seyahat edebiliyor musunuz?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ELEKTRİKSİZ VE YOLU KÖTÜ YAYLA KALMASIN!

Vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle ifade ettiler: “Ayrıca Karagöl Sazoba mevkiinde halen elektrik yok. Yaylalarda yaşayan vatandaşların hayat şartlarının iyileşmesi, sorunlarının çözümü için kamu kurum ve kuruluşlarının da gerekli yasal ve fiziki düzenlemeleri yapmaları gerekmektedir. Bunun için de öncelikle farkındalığın oluşması ve hangi kurumun hangi hizmeti vereceğini belirlenmesi gerekmektedir.”

Haber: Fatma Uğurlu – www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir