Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7338 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2012 - 10:52

Yaz Spor Okulları sona erdi.

Büyüt
Küçült
Yaz Spor Okulları sona
Belediyemiz tarafından bu yıl ilk defa açılan, futbol, İzcilik, satranç ve Basketbol dallarında faaliyet gösteren yaz spor okulumuz katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

           Yaz Spor Okulları sona erdi.

              Belediyemiz tarafından bu yıl ilk defa açılan, futbol, İzcilik, satranç ve Basketbol dallarında faaliyet gösteren yaz spor okulumuz katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.


              Yaklaşık iki aydır faaliyet gösteren ve 150‘nin üzerinde çocuk ve gençlerin eğitim gördüğü yaz spor okulu bu gün ( 08.08.2012) yapılan törenle sona erdi. Kapanış töreni 8 – 10 yaş grubu öğrencilerin düzenlemiş olduğu mini futbol karşılaşmasıyla başladı.  Programın sunuculuğunu yapan ve aynı zamanda spor dalı hocalığını yürüten Emekli Öğretmen Ayvaz Ali ÜSTÜN yapmış olduğu kısa konuşmasında, bu yıl böyle bir etkinlik düzenlediği için Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’a teşekkür ederek,  “Umarım bu çalışmalar sezonluk değil de bizlere imkân verilirse bir yıl boyunca hiç bırakmaksızın daha geniş katılımlarla beraber bizler bu göreve talibiz” dedi. 

              Programa katılan ve öğrencilerin katılım belgelerinin tamamını kendisi veren Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ise yapmış olduğu konuşmasında; “ Sevgili gençler delikanlılar, ilk defa böyle bir uygulama yaptık belki uygulamada eksikliklerimiz vardır. Gerçekten sekiz yıllık belediye hayatımız boyunca zevk aldığımız, tadına vardığımız en güzel işlerden bir tanesi diyelim. Yıl içerisinde bu programların devamı isteniyor fakat, uygulamanın nasıl olacağına dair alt yapımız yok. Kısmen buna benzer bir çalışmayı Bulancak belediye spor alt yapısı ile yıl içinde futbolla ilgili bir çalışma var. Tabiî ki çocuklarımızın birinci önceliği okulları, öğrenci olmaları, yani hiçbir şey çocuklarımızın derslerini aksatıcı olmamalı. Tabiî ki bu sürekli derslere boğulmak anlamına da gelmemeli. Düzenli ve programlı olmayı öğrenirsek, hem derslere, hem spora, hem sosyal aktivitelere yeterince vakit ayırmayı başarabiliriz. Atılabilecek makul bir adım var ise biz bu gençlerimizin şekillenmesine ilişkin belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiririz. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. Velilerimizi kutluyorum. Tebrik ediyorum” dedi.

              Program, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir