Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10316 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2013 - 10:28

Yaz Spor Okulu Açılış Töreni

Büyüt
Küçült
Yaz Spor Okulu Açılış
Belediyemiz Yaz Spor Okulu, yedi ayrı branşta 370 öğrenciyle eğitime başladı.

Belediyemiz tarafından ikincisi açılan Yaz Spor Okulu, düzenlenen bir törenle 7 farklı branşta eğitim vermeye başladı. Bulancak ek sahada gerçekleşen Yaz Spor Okulu’nun açılış programına; Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeki Atlı, ASKF Başkanı Mehmet Güngör, Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Aydındere Beldesi Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, MHP İlçe Başkanı Fatih Emecen, Öğretmenevi Müdürü Hasan Bulut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem İlyas ve Ufuk Cenk ile çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda açılış konuşmasını yapan Başkan Aydın, 2012- 2013 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından yeni bir eğitim öğretim yılına başladıklarını belirterek, “Yaz Spor Okulu’nda eğitim alacak tüm öğrencilere başarılar dilerim. Bulancak’ta her bir çocuğumuzun geleceğine yaptığımız yatırım, Bulancak’ın geleceğine yaptığımız yatırımdır. Düzenlemiş olduğumuz ve Futbol, Basketbol, Voleybol, Taekwando, Satranç, Güreş, İzcilik gibi 7 ayrı branşta hizmet verecek olan “Yaz Spor Okulu” çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimlerine ve sosyalleşmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yaz Spor Okulu’nun hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Vali Dursun Ali Şahin ise uzun bir maraton sonunda okulların tatil olduğunu belirttikten sonra sporun öneminden söz etti. Yaz spor okullarının çocuklara büyük bir faydası olduğunu vurgulayan Şahin, spora ve sporcuya ilgi gösteren başta belediye başkanı Av. Kadir Aydın olmak üzere herkese teşekkür etti. 

Program İnece Köyü “Alaşağı” grubu halk oyunları gösterisi, minik çocukların futbol müsabakası ve yaz spor okulu adına öğrencilerin Başkan Aydın'a forma hediyesiyle sona erdi.

         



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir