Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7313 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2012 - 21:56

Yeni Otogar Alucra Trafiğini Rahatlatacak

Büyüt
Küçült
Yeni Otogar Alucra Trafiğini
Alucra ilçesi yeni otogarına kavuşuyor.

Alucra ilçesi yeni otogarına kavuşuyor. Alucra Belediye Başkanı Halil İbrahim Yağcıoğlu’dan aldığımız bilgiye göre yeni otogarın hizmete girmesiyle Alucra’nın trafiği de rahatlayacak. Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu mevkisi tarafında temeli atılan ve yapımı devam eden yeni otogarın 25 Ağustos 2012 Cumartesi günü hizmete girmesi bekleniyor.

 
Halil İbrahim Yağcıoğlu; yıllardır Alucra’da ilçe merkezinde hizmet veren otobüs firmaları ihtiyaca cevap verememesi üzerine geçen yıl Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ tarafından yapımına başlanan yeni şehirlerarası otobüs otogarında sona gelindi. Yeni Alucra otogarının halkımıza daha iyi hizmet vermesini hedeflediklerini, merkezden kalkan otobüslerin görüntü kirliliği oluşturduğunu ve şehir trafiğini olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Yeni otogarın hizmete girmesi ile hem Alucra ilçemizin modern bir otogara sahip olacağını hem de ilçe trafiğin rahatlayacağını anlatan Yağcıoğlu, "Mevcut problemlerden kurtulmak, ilçemize yakışır modern ve daha kullanışlı otogara kavuşmak istiyoruz. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede ilçemiz yeni otogarına kavuşacak. İlçemize katkılarından dolayı Milletvekilimiz Nurettin Canikli’ye, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a teşekkürlerimizi iletiyorum. Otogar binasında yolcuların dinlenmesi ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ünitelerin de yer alacağını, Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan Alucra Otogar alanına küçük bir camii ve kafeterya sözü verdiğini inşallah bunlarda yapılırsa Alucra Otogarın çehresi daha da güzel olacak.”dedi.. 
 
Alucra Belediye Başkanı Halil İbrahim Yağcıoğlu inşaatı gezerken, Alucra Hamamı ve Alucra Belediye Çeşmesi hakkında bilgi verdi.. 
 
Halil İbrahim Yağcıoğlu; Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulunun çaprazında, yapılan Alucra Otogarının yan tarafında yeni bir hamam yapılacağını, Alucra merkezinde yeni bir çeşme yapılacağını, şu an bulunan Alucra Belediyesi Çeşmesinin yanında bulunan tuvaletler kaldırılarak depo olarak kullanılacağını söyledi…  

 

www.alucra.com 
Tülay Tiryaki Dolu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir