Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7209 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2012 - 12:34

YİNE YANGIN

Büyüt
Küçült
YİNE
Dereli İlçesinin Akkaya Köyünde yangın yine can aldı.

YİNE YANGIN


    Dereli İlçesinin Akkaya Köyünde yangın yine can aldı.


    Deniz Yıldızı Derneği, beş büyük baş hayvanı ve tavuklarını yangınla kaybeden Mehmet Uzunoğlu ve ailesini ziyaret etti. Sobadan çıkan kıvılcımlardan kaynaklandığı düşünülen yangınla birlikte evde bulunan her şey yandı. Yanan eşyalar arasında; haziran ayında evin oğluna yapılacak olan düğünün mobilyaları, beyaz eşyaları ve takıları da vardı. Şimdi çok zorlukla yapılan elli yıllık ev ile birlikte hem küçük ve büyük baş hayvanları hem de düğünün tüm eşyaları yandı ve kül oldu. Çaresizlik içinde kalan aileye köy muhtarı ve komşuları sahip çıkarak önce babaanne, baba – anne ve iki çocuk beş kişilik bir aile için kalacakları bir yer hazırladılar. Sonra aileye bir ev ve yapılacak düğün konusunda yardım çalışmalarına başladılar.

   Başkan Emine Acar, ailemizin çok zor şartlarda yaptığı ev ile birlikte hem düğün eşyaları hem de hayvanları yandı. Allah bir daha hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın. Bizlere düşen önce ailenin yapacağı ev ve düğün konusunda yardımcı olarak onların acılarını biraz olsun azaltmak. Biz Deniz Yıldızı Derneği olarak haziran ayında yapılacak düğün konusunda öncü olmak istiyoruz. Eğer yardımsever insanlarımız bir düğün evi için gerekli olan; oturma odası, yatak odası, beyaz eşyalar, mutfak eşyaları gibi konularda bize yardımcı olurlarsa bizler de yardımseverlerimizle beraber düğünlerini yapmış oluruz. Hayırsever insanlarımızın yardımlarını bekliyoruz dedi.


     

     






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir