Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6385 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2014 - 18:36

Yol, Bordür ve Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Yol, Bordür ve Parke Çalışmaları Devam
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda, bozulmuş olan parkeler yenileri ile değiştirilirken, kaldırımı olmayan bölgelerde ise bordür ve parke taşları döşenerek çalışmalar devam ediyor.

   İlçemizin daha yaşanabilir kent olması için çalışmalarına her alanda hızla devam eden Belediyemiz, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına göre hareket ederek birçok cadde ve sokakta kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.


            Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, ''Bazı mahallelerimizde program dâhilinde yapılmasını beklettiğimiz hizmetleri sırasıyla yerine getiriyoruz. Şuan itibariyle yapımı devam eden Devlet Hastanesinin üst tarafında bulunan ve yeni oluşmaya başlayan sokaklarda çalışmalarını sürdüren belediyemiz, vatandaşlarımızın yol ve yaya gidiş gelişlerini daha da kolaylaştırmak amacıyla stabilize olan yollarda kaldırım ve parke döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bulancak Belediyesi olarak biz her zaman halkımızın menfaatleri ve halkımızın rahatı noktasındaki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Pazaryeri ve Kültür Merkezi İnşaatımız Hızla Devam Ediyor

Uzun yıllardır ihtiyaç duyulan ve ilçemizin çehresini değiştirecek 12.000 m2'lik alan üzerine yapılacak olan Kapalı Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatımızın 1. Etabının inşaatı hızla devam ediyor.


    İlçemizin daha modern bir kent olması ve halkımızın daha refah ve huzurlu bir ortamda yaşaması için birçok hizmete imza atıyoruz diyen Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, “Bu hizmetlerimizin en önemlilerinden bir tanesi olan Kapalı Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatımız havaların da iyi gitmesi dolayısıyla hızla devam ediyor. Şu anda inşaatımızın bir kısmının zemin betonu dökümü devam ederken bir kısmının da direkleri dikilmeye başladı. Çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında Kültür merkezi, Düğün ve spor salonu, cafesi, konferans salonu… gibi birçok amaca hizmet edecek olan projemizin giriş katı olan pazar yeri ise Salı günü haricinde yaklaşık 8000 m2 alan oto park olarak kullanılacak. Bu alana 400 araç park edebilecektir.

            İlçemize bu yatırımı kazandırabilmenin ve böyle devasa bir projeye imza atmanın haklı gururunu yaşıyorum. Halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir