Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6830 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2013 - 15:00

Yol ve Altyapı çalışmaları devam ediyor

Büyüt
Küçült
Yol ve Altyapı çalışmaları devam
Belediyemiz Fen İşler Müdürlüğü'nce ihtiyacı olan mahallelerimizde yeni yol yapımı, altyapı, betonlama, asfalt ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

    İlçemizde yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklenerek, Ballıca Mahallesi Nacı Karaibrahim Caddesinde (Dostlar sitesi önü) yol ve altyapı çalışmaları başlatıldı.

Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar vatandaşlar tarafından takdir görürken “Bütün yatırımlar daha modern bir Bulancak için” diyen Başkan Aydın; Dökülen betonlar ve serilen asfalt, yeni yapılan yollar Bulancak’ın hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırımdır. İlçemiz Ordu ve Giresun arasında hızla gelişen yerleşim yerlerinden birisi. Bizlerde belediye olarak bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Naci Karaibrahim caddesinde alt yapı, yol genişletme ve taş duvar örme çalışmasına başladık. Bu çalışma ile caddemize 800 m3 taş duvar örülecektir. Duvar örme işlemi bittikten sonra ise yolun bordür taşı ve kilitli parke döşemesi yapılarak stabilize yolun yaşattığı sorunlar ortadan kalkacaktır” dedi.

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir