Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14060 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2012 - 11:04

Yönetimin Doğankent Çıkarması

Büyüt
Küçült
Yönetimin Doğankent
Doğankentspor'un iki hafta önce Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yeniden yönetime seçilerek güven tazeleyen Kulüp Başkanı Yusuf Özden ve yönetim kurulu üyeleri Doğankent ilçesindeki yöneticilere ziyaret etti.

Göreve yeniden seçilen yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleriyle hem Doğankent’in yönetiminde söz sahibi olan idarecilerle tanışmak hem de Doğankentspor’un gelecekteki hedeflerini anlatmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.   Kulüp Başkanı Yusuf Özden’in başkanlığında yönetim kurulu üyeleri 2.Başkan Selçuk Patan, Kulüp Sekreteri Rasim Ünlü, Futbol Şubesi Sorumlusu Ömer Ünlü, Muhasip Ahmet Şahin, Basın Sözcüsü Ömer Tekin ile Takım sorumluları İbrahim Ünlü ve Atilla Turfan’dan müteşekkil heyet Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Jandarma Komutanı ile bazı kamu kurumları ve ilçede faaliyet gösteren bazı şirket yöneticilerini ziyaret etti.    
KAYMAKAM KARANFİL’E ZİYARET
  Doğankent Kaymakamı Bilgehan Karanfil’e yapılan ziyarette bir süre karşılıklı sohbet edilerek, Doğankent ilçesinde sporun bir yaşam biçimi haline getirilmesi, sporun sadece futbol değil diğer branşlarda da gerçekleştirilmesi için altyapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Kaymakam Karanfil, göreve geldikleri günden itibaren ilçede eksikliği hissedilen bazı hizmetlerin tamamlanması için gerekli bütün girişimleri yaparak bazı konularda belirli bir aşama kat ettiklerini ancak istenilen seviyeye ulaşması için bütün tarafların özveri ile bu eksikliklerin tamamlanması yönünde çaba sarf etmeleri gerektiğini ifade etti.

 

Kulüp Başkanı Özden’de Doğankentspor kulübü olarak başta Kaymakam Bilgehan Karanfil olmak üzere, diğer kaymakamlık çalışanları tarafından her zaman yardım gördüklerini, bu yardımlar sayesinde de Doğankent’te sporun belli bir noktaya gelmesinin önünün açıldığını, gelecek günlerde daha iyi ve kalıcı hizmetlere hep birlikte imza atmak arzusunda olduklarını belirtti. Ziyaretin bitiminde Yönetim Kurulu tarafından isminin yazılı olduğu takım forması Kaymakam Karanfil’e hediye edildi.     BELEDİYE BAŞKANI KABADAYI’YA ZİYARET   Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’yı makamında ziyaret eden heyet bugüne kadar kulübe verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür edilerek isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

 

Belediye Başkanı Kabadayı’da kendisine yapılan bu ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek formayı sadece bir hatıra olarak almadığını, bu formayı giyerek halı saha maçlarına da çıkabilirim diye espri yaptı.

 

Kulüp Başkanı Özden, Doğankent’te sporun bir yerlere gelmesi için elbirliği ve işbirliği yapılması gerektiğini, bunun için tarafların kendine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek suretiyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sosyal çevreye uyum sağlamalarına katkı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.   İLÇE JANDARMA KOMUTANI’NA ZİYARET   Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Cemil Arslan’ı makamında ziyaret ederek kendisinin iyi bir taraftarları olması ve spora verdiği desteğinden ötürü takdirle karşıladıklarını ifade ederek kendisine ismi yazılı kulüp formasını hediye ettiler.

 

Ziyarette; Kurumların böyle güzel işbirliği ile gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak suç işleme oranlarının düşürülebileceği, onların içerisindeki enerjiyi sportif faaliyetlerle boşaltılarak topluma ve kendi sağlıklarına faydalı işler yapma noktasında görüş alış verişinde bulunuldu.

 

EÜAŞ-HES İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
  Doğankent EÜAŞ-HES İşletme Müdürlüğü’ne de ziyarette bulunan yönetim kurulu üyeleri burada İşletme Müdürü Kamil Dağınık ve Personel Müdürü Kağan Kıymazaslan ile bir süre karşılıklı sohbet ettiler. İşletme Müdürü Dağınık, kendilerinin böyle çalışmalarda bulunan oluşumlara her zaman sıcak baktıklarını, bunun için işletmenin sosyal tesislerinin imkanlarından kulüp faaliyetleri sırasında her zaman faydalanabileceklerini ifade ederken, Başkan Özden’de Doğankentspor yönetimi olarak gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında kendilerini hep memnun edici bir karşılama görmekten son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Daha sonra her iki yöneticiye de kulübün birer forması hediye edildi.

 
 
DOĞUŞ PROJE MÜDÜRÜNE ZİYARET   Doğankent ilçesindeki kurum ve kuruluş ziyaretlerinin bir ayağında ise Doğankent ilçesi Sadaklı Mahallesinde yapımı devam eden DOĞUŞ firmasına ait HES inşaatının Proje Müdürü Hakan Güney vardı. Kulüp başkanı Özden tarafından kendisine adının yazılı olduğu bir forma hediye edilen Proje Müdürü Güney, gerek firma olarak gerekse bireysel olarak her zaman toplumsal projelere destek verdiklerini, küçük bir ilçede sporun böylesine sevilmesine vesile olan bir oluşuma her zaman katkı sağlayacaklarını ifade ederek. Doğankentspor’u medyadan sürekli takip ettiğini belirtti.

 

Kulüp Başkanı Özden, ziyaretlerinin amacının ilçede söz sahibi kurum ve kuruluşların yetkilileri ile tanışmak ve onlarla geleceğe yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmanın yolunu açabilmek olduğunu, böyle sosyal sorumluluk gerektiren çalışmalarla hem ilçemizin tanıtımı yapılmakta, hem de çok fazla bir etkinliği olmayan ilçe halkına belirli dönemlerde de olsa farklı bir heyecan yaşatmak arzusunda olduklarını ifade etti.   KOLİN PROJE MÜDÜRÜ HEYETİ İÇERİ ALMADI   Yapılan ziyaretler çerçevesinde KOLİN firmasında bir ziyaret gerçekleştirildi ancak şantiye yetkilileri tarafından bu talep olumsuz karşılanarak heyet içeri alınmadı ve kendilerine randevu verilmedi.


Haber Kaynağı: Dogankent Gazetesi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir