Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6125 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2012 - 22:35

Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Arkadaşları misafirimizdi.

Büyüt
Küçült
Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Arkadaşları
Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz sokak iftarlarının ikincisi olan Ballıca Mahallesi iftar programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN ve arkadaşları da katıldılar.

Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Arkadaşları misafirimizdi.

 

              Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz sokak iftarlarının ikincisi olan Ballıca Mahallesi iftar programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN ve arkadaşları da katıldılar.

 

              İftar saati öncesi, Ordu ALTAŞ TV’nin haber programına, canlı yayınla bağlanan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN organizasyonla ilgili bilgiler verdi.

 

              Topluca yapılan iftarın sonunda Nuri GENÇ hocanın yaptığı yemek duasının ardından, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, bir selamlama ve teşekkür konuşması yaptı. Elimizden geldiği ölçüde İlçemize ve İnsanımıza elde ettiğimiz kaynakları en iyi şekilde aktarmaya gayret ediyoruz diyen başkan konuşmasında;

 

“Sayın kaymakamımım sayın Zeytinburnu belediye başkanım, çok kıymetli milletvekilim, daire müdürlerimiz, kıymetli hocam sayın müftümüz İstanbul’dan aramızda misafir olarak bulunan çok kıymetli işadamımız Abdulbaki KENT ağabeyimiz, Zeytinburnu Ak Parti İlçe başkanımız sevgili Ballıcalılar, Bulancaklılar basının güzide temsilcileri öncelikle afiyet olsun. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Soframıza bereket getirdiniz. Davetimize icabet ettiniz. Hepinize minnetlerimizi sunuyoruz. Bulancak Belediyesinin düzenlediği sokak iftarlarının ikincisinde buradayız ilkini Kızılot mahallesinde yaptık. İkincisini biraz daha büyük bir mahalle olan ballıca mahallesinde yapıyoruz. Bu gecede Sayın Zeytinburnu belediye başkanım ki aynı zamanda bu projenin fikir babasıdır. Hem fikir babasını getirdi hem finansman babasını buraya getirdi. Dolayısıyla Bulancak Belediyesine sadece organizasyon yapma işi düştü. Biz de elimizden geldiği ölçüde İlçemize ve İnsanımıza elde ettiğimiz kaynakları en iyi şekilde aktarmaya gayret ediyoruz. Sürçülisan etti isek af ola. Kalabalık organizasyonlarda söyle bir sıkıntımız oluşuyor. Hem açtığınız koltuğun boş kalmasını istemiyorsunuz, hem gelen misafirinizin ayakta kalmasını da istemiyorsunuz. Onun için böyle sınırlı sayıda, belirli sayıda insanları davet etmediğiniz organizasyonlarda böyle risk her zaman olur. Ama elhamdülillah gelen insanlarımız ayakta kalmadı. Bizleri memnun ettiniz Allah ta sizi memnun etsin.” Dedi.

Daha sonra, başkan AYDIN, “ böyle bir fikri bize aşılayan, her daim yanımızda duran, her zaman bize katkı sağlayan, yöremizin ve bölgemizin çocuğu İstanbul’da guru kaynağımız olan sayın Zeytinburnu belediye başkanımız Murat AYDIN’ı hem kendilerine bir plaket takdim etmek hem de düşüncelerini almak üzere buraya davet ediyorum.” Diyerek mikrofonu Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN’a takdim etti.

 

Bulancaklı hemşerilerimle birlikte olmaktan çok memnun kaldım diyen Murat Başkan konuşmasında;

 

Saygıdeğer hocam, saygıdeğer milletvekilim, kaymakamım, müftüm değerli hemşerilerim İstanbul’dan gelen saygıdeğer misafirlerimiz. Hanımefendiler beyefendiler, sevgili kardeşlerim, hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu akşam Bulancak Belediye Başkanımız Kadir AYDIN bey’in ev sahipliğinde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazanın güzel bir akşamında iftar sofrasında paylaşmanın mutluluğunu ve hazzını bize yaşatanlara çok çok teşekkür ediyoruz. Kadir başkanıma teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İşadamı kardeşimiz Abdulbaki bey’e teşekkür ediyorum. Her şeyden önemlisi bu sofraya zenginlik katan siz değerli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Rabbim ramazanın sonuna bayrama bizleri birlik beraberlik içinde inşallah ulaştırsın diye temenni ediyoruz. Dua ediyoruz. Rabbim Bulancak’ımızı, Bulanacakta yaşayanları, Giresun unumuzu Giresunlumuzu ve ülkemizi korusun. Gök kubbenin altında ayyıldızlı bayrağımızın kıyamete kadar dalgalanmasına aslında biz burada katkı veriyoruz. Bu tür organizasyonlar bayrağımızın kıyamete kadar dalgalanmasına vesile olacaktır. Onun için biz buraya geldik. Mutlaka sizlerde o düşünce ve onun için geldiniz. Rabbim sıkıntı yaşatmasın. Ev sahipliğinizden dolayı çok çok teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum Allaha emanet olun.” dedi.

 

Konuşmasının ardından Bulancak Kaymakamı Tayfur ELBASAN Murat AYDIN’a plaketlerini takdim ettiler.

 

Daha sonra yemeğin sponsorluğunu yapan aslen Elazığlı İstanbul da işadamı olan, Abdulbaki KENT bey’in plaketini veren Millet Vekili Adem TATLI bir konuşma yaparak;

 

Sayın kaymakamım değerli hocamız, değerli belediye başkanlarımız. Değerli ilçe başkanlarımız. Çok değerli hemşerilerimiz, kıymetli Bulancaklılar öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Rahmet bereket ayı ramazan rahmetini ve bereketini gösterdi. Elazığlı bir kardeşimiz buradaki bu berekete ortak oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren Bulancak belediyemize de çok teşekkür ediyoruz. Hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum.”dedi.

 

Program, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ın “bir sonraki sokak iftarında buluşmak dileğiyle, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Sağ olun var olun” anonsuyla sona erdi.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir