BORSA
BIST 100 14.334,06 %2,10
Altın 6.877,88 ₺/gr %0,45
Bitcoin $79.018 %0,01
Dolar 48,26 ₺ %0,05
Euro 56,11 ₺ %0,33
Sterlin 65,45 ₺ %0,10
Gümüş 102,71 ₺/gr %0,25
Ethereum $2.477,73 %1,32
İsviçre Frangı 59,73 ₺ %0,19
Kanada Doları 34,84 ₺ %0,42
Avustralya Doları 34,59 ₺ %0,07
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,86 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 13,15 ₺ %0,06
Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,00
Çin Yuanı 7,18 ₺ %0,23
GİRESUN 21°C 6.877,88 ₺/gr 48,26 ₺ 56,11 ₺
Anasayfa Giresun Bu Ayıp Köksal Çamaltı'na Yeter!

Bu Ayıp Köksal Çamaltı'na Yeter!

Elektrik kesintileri tam 1 yıldır Alucra'nın en temel sorunlarından biri. Defaatle sitelerden bu sorunu dil getirsekte sayın Köksal Çamaltı ve diğer yetkililerden bir cevap alamadık! Hastahanede elektriksiz bir ortamda tedavi olmaya çalışan hastaların suçu ne?

· 3 dk okuma · 63 okunma
0Yorumlar
Bu Ayıp Köksal Çamaltı'na Yeter!
GIMPA Mobilya - Icerik Arasi
Sayın Köksal ÇAMALTI Alucralının Suçu Nedir?

Mayıs ayında bizzat elektirik gidip gelmelerinden Alucra'da bir marketin buzdolabında meydana gelen yangına şahit olduk! Bu yetmedi şahsi bilgisayarımın güç kaynağı bu elektirik sorunlarından dolayı kısa devre yaparak arızalandı. Bu sadece benim başıma gelenler, ya Alucradaki insanlara sorsak acaba ne derler? Rahmet okumadıkları kesin!

Ekmeğini elektrik enerjisiyle kazanan internet kafe işletmeleri, sanaayi alanındaki demirci esnafı gibi bir çok insan Alucra'da tam 1 yıldır madur ediliyordu. 3 defa konuyu gündeme getirmemize rağmen sorun çözülmedi hatta ilgilenilmedi. İlgilenen olduysa da sonuç değişmedi Alucralılar yine elektiriksiz!

Son haber ise ilçemizin sitelerinden ozalucra.com'a ait. Devlet hastahanesinde elektriksiz bir ortamda tedavi olmaya çalışan diyaliz ve acil hastaları perişan bir halde! Bu görüntüleri şayet görürse çalışma alanı Giresun'a (Alucra hariç) hizmetlerinden dolayı plaket ve ödüllerle dolu Köksal Çamaltı Beyin vicdanı ne der onu merak ediyorum!

İşte ozalucra.com sitesinin haberi ve görüntüleri:

"Alucrada Eletrik kesintileri bıktırdı başlıklı konuda Esnafımızın mağdur olduğunu yazmıştık. Ancak şimdiki durum daha vahim ve daha ciddi hale geldi.

Eletrik kesintileri Yunusemre mahallesinin köprü başı mevkiinden sağlık ocağı sapağına kadar olan yerleşim merkezinde oturan halkımızın git gellerden dolayı beyaz eşyaları ve o esnada prize bağlı olan tüm eletrikli cihazları bir anda yandı. Bundan daha vahim olan konu ise İlçe Hastahanemiz!

Kesintiler Hastahanemizide Vurdu!

Elektriklerin sık kesilmesinden dolayı Alucra İlçe Hastanesinin jenaratörü arıza yapınca hastanede bütün işler durdu, diyaliz hastaları makinaya bağlı, müşahade altındaki hastalar karanlıkta kaldı elektrik olmaması nedeni ile hastalar beklemeye alındı. Diyalize bağlı hastalarımız madur kaldı. Bu kareleri görünce sizde anlatmak istediğimizi anlayacaksınız. Eletrik sorununun sona ermesi için birilerinin ölmesimi gerekli? Bu ilçede kışın 6500 insan yaşıyor. Tabi buna üniversite ve memur nufusu dahil değil. Ödediğimiz elektrik paraların hakkını istiyoruz. Artık duyun sesimizi. Giresun Web sitelerinde haberler yapılıyor. Giresun eletrik sorunu bakımından en gelişmiş vilayetlerden biri ilan ediliyor. Herhalde Alucra Giresunun ilçesi değil. Yada biz yalan söylüyoruz. Getirilmesi düşünülen boş hattın bir an önce ilçemize kazandırılmasını üstüne basa basa söylüyoruz. Diyaliz hastalarımız ölmesin ilçemiz karanlıkta kalmasın."

  Kadir BEKİROĞLU
 Bilgisayar Mühendisi
 Alucrahaber.com Koordinatörü     
 
 
 
 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Giresun Haberleri

Tümü

Giresun'da Su Ürünleri Avcılık Sezonu Öncesi, Sektör...

1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak olan su ürünleri avcılık sezonu öncesi, İl Müdürlüğümüz...

5 saat önce

BAŞKAN KÖSE’NİN TALİMATIYLA CAN DOST EMİN ELLERDE

Giresun’da bir sürücünün köpeğin üzerinden geçtiği anların sosyal medyada paylaşılması üzerine...

5 gün önce

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN SEL FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN...

Giresun Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağışın ardından sel ve su baskınlarından zarar...

17 gün önce

Giresun’da Kırsal Kalkınma Yatırım Programına İlgi Büyük...

1 ay önce

Gıda Güvenliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

1 ay önce

SERA ÖRTÜLERİNİN YENİLENMESİ AMACIYLA HİBE DESTEĞİ...

Bakanlığımızın Yatırım Programında Tarım-Bitkisel Üretim sektöründe yer alan "Bitkisel Üretimi...

2 ay önce

SARIYAKUP KÖYÜ YAYLAKLARINDA GÜBRELEME YAPILDI

2 ay önce

KAHVERENGİ KOKARCA VE FINDIKTA KÜLLEME HASTALIĞI MÜCADELESİ

2 ay önce

BAŞKAN KÖSE ÇITLAKKALE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çıtlakkale Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında...

3 ay önce

İl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı

İlimiz Merkez ilçe Ülper köyünde kurulan geçici kurban satış yerinde, kurbanlık hayvanlara...

3 ay önce

TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR

İlimiz tarımsal üretiminde yeni bir dönemin kapısını aralayan ‘’tarladan sofraya güvenilir gıda’’...

3 ay önce

Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı

Bakanlığımızca uygulamaya konulan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)...

4 ay önce