Aracında Ölü Bulunan Emniyet Amirine Son Görev
Ankara'da aracında ölü bulunan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli emniyet amiri 35 yaşındaki Hakan Yüksekdağ'ın cenazesi, memleketi Bulancak İlçesi'nde toprağa verildi.
Ankara’da aracında ölü bulunan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli emniyet amiri 35 yaşındaki Hakan Yüksekdağ'ın cenazesi, memleketi Bulancak İlçesi'nde toprağa verildi.
Bulancak şehir merkezindeki Eski Camii'de ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına, Bulancak Kaymakam Vekili Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Bayraktar, İl Asayiş Şube Müdürü Rıfat Vuraldemir, meslektaşları ve yakınları katıldılar. Cenaze namazında henüz 5 yaşında olan oğlu Furkan'ın babasının tabutunun önündeki fotoğrafına bakması duygulu anlar yaşattı. Kılınan cenaze namazının ardından Yüksekdağ’ın cenazesi Talipli köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Ankara’da aracının içerisinde ölü olarak bulunan Yüksekdağ’ın yakınları ise intihara ihtimal vermediklerini belirtti. Yüksekdağ’ın kuzeni olan Ahmet Aydın “Hakan Yüksekdağ'ın intihar ettiğine inanmıyorum. Dünyadaki 6,5 milyar intihar eder, en son Hakan Yüksekdağ intihar eder. Çocuğunun doğum günüydü. Bugün cenazesini kaldırıyoruz. Çocuğunun doğum günü olan 6 ay önce yeni çocuğu olun insan intihar etmez. Silahının üzerine kan izi olmadığını duyduk. Bunun intihar etmediğinin en büyük delili olarak görüyoruz. Biz aile olarak intihar ettiğine inanmıyoruz. Bu olayın da sonuna kadar araştırılmasını istiyoruz. Biz kesinlikle bunun intihar olunduğunu düşünmüyoruz ve buna kimse intihar olarak beni inandıramaz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Vali Karahan’dan İki Emniyet Amirine Başarı Belgesi
Sayın Valimiz Hasan Karahan, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 2 Emniyet amirini başarı...
Giresun'lu Emniyet Amiri Ankara'da Aracında Ölü Bulundu!
Ankara'da, otomobilinde ölü bulunan emniyet amiri Hakan Yüksekdağ’ın Giresun’lu olduğu öğrenildi.
İmamet Makamında Görev Değişimi
Yalova Merkez Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Şeyh Şamil Camii, İmamet makamında görev...
Giresun Haberleri
TümüGiresun'da Su Ürünleri Avcılık Sezonu Öncesi, Sektör...
1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak olan su ürünleri avcılık sezonu öncesi, İl Müdürlüğümüz...
BAŞKAN KÖSE’NİN TALİMATIYLA CAN DOST EMİN ELLERDE
Giresun’da bir sürücünün köpeğin üzerinden geçtiği anların sosyal medyada paylaşılması üzerine...
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN SEL FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN...
Giresun Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağışın ardından sel ve su baskınlarından zarar...
Giresun’da Kırsal Kalkınma Yatırım Programına İlgi Büyük...
Gıda Güvenliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
SERA ÖRTÜLERİNİN YENİLENMESİ AMACIYLA HİBE DESTEĞİ...
Bakanlığımızın Yatırım Programında Tarım-Bitkisel Üretim sektöründe yer alan "Bitkisel Üretimi...
SARIYAKUP KÖYÜ YAYLAKLARINDA GÜBRELEME YAPILDI
KAHVERENGİ KOKARCA VE FINDIKTA KÜLLEME HASTALIĞI MÜCADELESİ
BAŞKAN KÖSE ÇITLAKKALE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çıtlakkale Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında...
İl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı
İlimiz Merkez ilçe Ülper köyünde kurulan geçici kurban satış yerinde, kurbanlık hayvanlara...
TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR
İlimiz tarımsal üretiminde yeni bir dönemin kapısını aralayan ‘’tarladan sofraya güvenilir gıda’’...
Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı
Bakanlığımızca uygulamaya konulan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)...







