Eğitim Bir Sen'den 2012-2013 Veda Yemeği
Eğitim Bir Sen Giresun Şubesi olarak hem 2012-2013 eğitim öğretim yılını değerlendirmek hem de 2013 Ağustos ayındaki hükümetle yapılacak görüşmelerde neler istendiğine dair fikirlerini almak amacıyla üyelerimizle yemekli toplantı yapıldı.
GİRESUN EĞİTİM BİR SEN ‘DEN EĞİTİM
ÇALIŞANLARINA 2012-2013 VEDA YEMEĞİ

Eğitim Bir Sen Giresun
Şubesi olarak hem 2012-2013 eğitim öğretim yılını değerlendirmek
hem de 2013 Ağustos ayındaki hükümetle yapılacak görüşmelerde
neler istendiğine dair fikirlerini almak amacıyla üyelerimizle yemekli
toplantı yapıldı.
Baltama TOKİ deki Sevdam Düğün Salonundaki yemeğe Eğitim Bir Sen Genel başkan yardımcılarından Ahmet ÖZER, Esat TEKTAŞ, Sinop ve Samsun Eğitim Bir Sen İl başkanları Milli Eğitim Müdürü ve bürokratları ve merkez ilçedeki 500 civarındaki üyemiz katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa ÖZ, zorlu bir yılı geride bıraktıklarını, 2006 yılında aldıkları yetkiyi birçok olumsuzluğa rağmen devam ettirdiklerini bu yılda 1886 üyeyle yetkili ve etkili sendika olduklarını söyledi.
Genel Başkan Yardımcımız Ahmet ÖZER ise 251 000 üyeyle Türkiye’ nin en büyük sendikası olduklarını bu sendikacılığın aynı zamanda sorumluluk demek olduğunu söyledi. Sendikalarının hiçbir zaman şiddetten yana olmadığını her zaman barıştan ve diyalogdan yana olduklarını dile getiren ÖZER 2010 yılında yapılan Milli Eğitim Şurasına damga vurduklarını, bugün yapılan eğitim reformlarının çoğunun altında o zaman ki özverili çalışma olduğunu söyledi. 28 Şubatçıların bugün yargılandığını kendilerinin de 28 Şubat artığı eğitim anlayışını yıkmak için büyük çabalar sarf ettiklerini, büyük oranda da başardıklarını örneklerle anlattı. Bitmiş durumdaki meslek liselerinin önündeki katsayı engelini kaldırdıklarını İmam-hatip ortaokullarının tekrar açılması için çalıştıklarını ve başardıklarını söyledi. Devlet memurlarının nasıl giyinmesi gerektiğini anlatan çağdışı yönetmeliğin değiştirilmesi için dilekçeler topladıklarını, hükümete verdiklerini, 18 Marttan itibarende serbest kıyafet uygulamasına başladıklarını söyleyen ÖZER, bu sorun çözülünceye kadar da devam edeceklerini söyledi.2013 Ağustos ayında yapılacak olan toplu görüşmelerde MEB çalışanlarının sıkıntılarını bildiklerini, bunu hükümetten isteyeceklerini, bunun için illerde arkadaşlarla toplantılar yaptıklarını, buradaki toplantının da bu açıdan oldukça olumlu geçtiğini söyledi.
Toplantı yenilen yemeğin arkasından sona erdi.
Benzer Haberler
AKP Giresun Adayları ve İl İl Adayların listesi
1.Nurettin Canikli 2.Mehmet Geldi 3.Adem Tatlı 4.Şengül Şahin, İl İl Adayların Tam Listesi
Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği Basın...
Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği Basın Açıklaması.
Giresun' da Asayiş
Giresun' da Asayiş Bülteni
Giresun Haberleri
Tümüİl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı
İlimiz Merkez ilçe Ülper köyünde kurulan geçici kurban satış yerinde, kurbanlık hayvanlara...
TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR
İlimiz tarımsal üretiminde yeni bir dönemin kapısını aralayan ‘’tarladan sofraya güvenilir gıda’’...
Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı
Bakanlığımızca uygulamaya konulan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)...
MEVZUATA AYKIRILIK VE KAMU ZARARI İDDİASI
BASIN AÇIKLAMASI Tirebolu Civil Köyü Derneği Başkanı Recep Karakoç, Giresun’un Tirebolu ilçesi...
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi İçin...
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi kapsamında, Bakanlığımız Hayvancılık Genel Müdürlüğü...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur”...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur” Büyük İlgi Gördü
Dokuzoğul Türbesi’nde, ‘Bahar Şenliği’ Hazırlığı
Giresun’un Bulancak İlçesi’ne bağlı Eriklik Köyü’nde bulunan Dokuzoğul Türbesi’nde Bulancak...
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA: TİRDEF İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
“Coğrafyamızdan Kan Akıyor!”
Giresun İHH Başkanı Fethi Elmas tarafından gündeme ilişkin bir basın açıklaması yayınlandı.
Giresun’da Ramazan Ayı Gıda Denetimleri Kesintisiz Devam...
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...
İlkbahar Dönemi Şap Aşılama Kampanyası Başladı
2026 yılı Hayvan Hastalıkları ile Mücadele Programı kapsamında; Giresun merkez ve 15 ilçemizde...
E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı...
Bitki Koruma Ürünleri E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı





