Gençleştirdik,Şimdi de Özenle Bakımını Yapıyoruz
Giresun Orman Bölge Müdürlüğünde Ladin, Kayın ve Sarıçam da Gençlik ve Kültür Bakımı Uygulamaları konulu eğitim gerçekleştirildi.
Bölge Müdür Yardımcısı Kahraman Temür’ün başkanlık ettiği, Ladin, Kayın ve Sarıçam doğal ve yapay gençleştirme bölmelerinde gençlik ve kültür bakımı konulu seminere, Silvikültür Şube Müdürü Selahattin Eruş, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Zafer Tozlu ile Giresun, Dereli, Espiye, Tirebolu Ş.K.Hisar, Ordu, Ünye, Akkuş, Mesudiye Orman İşletme Müdürlüklerinden Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri katıldı.
Üç gün süren, Giresun, Akkuş, Mesudiye İşletme Müdürlükleri doğal ve yapay gençleştirme sahalarında gerçekleştirilen tatbikat sırasında, Bölge Müdür Yardımcısı Kahraman Temür ve Silvikültür Şube Müdürü Selahattin Eruş tarafından şeflerimize bakım çalışmalarında en önemli adımın fidanın tespit edilmesi, daha sonra saha temizliği ve bakıma devam edilmesi, bakım sürelerinin kısıtlı olması nedeniyle mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi ve her işimizde olduğu gibi bakım çalışmaları esnasında da İşletme Şefinin takip halinde olması gerektiği vurgulandı.
Ayrıca, özellikle takipten çıkarılacak ve takip edilecek bölmelerin belirlenmesi hususunda çok önemli yer tutan fidan sayımlarına ilişkin hususlar da şeflerimize sözlü ve tatbiki olarak anlatıldı.
Benzer Haberler
Kayın' da Fidecik (Phytophthora omnivora) Zararı Tespit...
Akkuş ve Ünye'de Kayın fideciklerinde (Phytophthora omnivora) zararı tespit edildi
Kayın Mantarı Üreticinin Yeni Umudu
Keşap'ta İlçe Tarım Müdürlüğünün destekleriyle gerçekleştirilen proje kapsamında üretilen ürünler...
Şemdinli'de Şehit olan askerlerin kimlikleri açıklandı
Hakkari'nin Şemdinli İlçes''nde karakola PK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırı ve mayın...
Giresun Haberleri
Tümüİl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı
TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR
Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı
MEVZUATA AYKIRILIK VE KAMU ZARARI İDDİASI
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi İçin...
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi kapsamında, Bakanlığımız Hayvancılık Genel Müdürlüğü...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur”...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur” Büyük İlgi Gördü
Dokuzoğul Türbesi’nde, ‘Bahar Şenliği’ Hazırlığı
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA: TİRDEF İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
“Coğrafyamızdan Kan Akıyor!”
Giresun İHH Başkanı Fethi Elmas tarafından gündeme ilişkin bir basın açıklaması yayınlandı.
Giresun’da Ramazan Ayı Gıda Denetimleri Kesintisiz Devam...
İlkbahar Dönemi Şap Aşılama Kampanyası Başladı
E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı...
Bitki Koruma Ürünleri E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı





