BORSA
BIST 100 11.165,44 %0,13
Altın 6.461,95 ₺/gr %0,14
Bitcoin $78.867 %2,88
Dolar 49,96 ₺ %0,07
Euro 56,05 ₺ %0,05
Sterlin 66,94 ₺ %0,04
Gümüş 83,62 ₺/gr %0,12
Ethereum $2.270,74 %3,72
İsviçre Frangı 60,76 ₺ %0,31
Kanada Doları 35,74 ₺ %0,12
Avustralya Doları 35,08 ₺ %0,05
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,22
BAE Dirhemi 13,60 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,13
Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,07
GİRESUN 16°C 6.461,95 ₺/gr 49,96 ₺ 56,05 ₺
Anasayfa Giresun Kanal Türk Ekibi Giresun' a Konuk Oldu

Kanal Türk Ekibi Giresun' a Konuk Oldu

Kanaltürk televizyonun beğeniyle izlenilen programı ''Dolu Dolu Anadolu'' nun son durağı fındığıyla, kirazıyla ,adasıyla ,kalesiyle ,misafirperver insanıyla ünlü Karadeniz in incisi Giresun ve ilçeleri oldu.

· 3 dk okuma · 110 okunma
0Yorumlar
Kanal Türk Ekibi Giresun' a Konuk Oldu
GIMPA Mobilya - Icerik Arasi

Kanaltürk televizyonun beğeniyle izlenilen programı ''Dolu Dolu Anadolu'' nun son durağı fındığıyla, kirazıyla ,adasıyla ,kalesiyle ,misafirperver insanıyla ünlü Karadeniz in incisi Giresun ve ilçeleri oldu.

 
      ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

 Dolu Dolu Anadolu programının yapımcısı ve sunucusu Mert SAVAŞ , görüntü yönetmeni İlker KALKAN ve yayın teknik yönetmeni aynı zamanda Giresun Keşap lı Ufuk DADA ile ramazan ayında Keşap Altınpınar köyünde canlı yayın program ve ana haber bağlantısı yaparak büyük bir ilgi uyandıran Kanaltürk ekibi bu kez daha detaylı Giresun tanıtımı için çekimleri tamamladı.Çekimler de Giresun un tarihi evlerinin bulunduğu zeytinlik mahallesi, Tirebolu’ nun çay tarlaları , Keşap Altınpınar köyünün birbirinden güzel yöresel yemek ve yöre halkı,Yağlıdere Kuş köy de ve birbirinden güzel Giresun güzelliklerine yer verildi.

Program yapımcısı Mert SAVAŞ, “Yaklaşık 2 saat olacak programımız için 3 günümüzü Karadeniz’in yeşil incisi Giresun’a ayırdık. 3 gün boyunca gerek merkez de gerekse ilçelerde güzel çekimler yaptık. Son olarak da Giresun’un yöresel yemekleri için özel olarak daha önce Ramazan da gelip çok güzel ve keyifli bir yayın yaptığımız için Keşap Altınpınar Köyü nü tercih ettik. Dört ay önceki gibi yine güler yüz ile karşılandık. Bizi tek üzen Ramazan da canlı yayın yaparken burada bir Hatice teyzemiz vardı. Canlı yayında da bayağı şakalaşmıştık sohbet etmiştik. O vefat etmiş, Allah’tan rahmet diliyoruz. Onun da zaten eski görüntülerini ekranlara getireceğiz.” dedi.

“Köyün görülmeye değer turizm için önem teşkil eden yerlerinin çekimlerini de yapıp yöresel yemeklerin de çekimlerini tamamladık” diyen SAVAŞ “Başta programın böylesine güzel insanların içinde yapmamıza vesile olan Ufuk DADA olmak üzere, Köy muhtarı Nedim KASAPOĞLU na, tüm Keşap ve Altınpınar Köyü halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Altınpınar Köyü muhtarı Nedim KASAPOĞLU ise yaptığı açıklamada; “Keşap ve Altınpınar Köyü’nün tanıtımında çok büyük emeği olan köyümüz gençlerinden ve değerli hemşehrimiz Ufuk DADA ya program için yalnız bırakmayan köy halkına ve KanalTürk televizyonuna teşekkür ederim” dedi.

Program 29 Ocak’ ta Ekranlara Gelecek

‘’Dolu Dolu Anadolu’’ programının Giresun çekimleri 29 Ocak 2011 Cumartesi günü saat 16:15  itibarı ile KanalTürk ekranlarında olacak.

 

Haber: Erdal Avcı - Sakin Aydın



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Giresun Haberleri

Tümü

Giresun'da KKYP 17. Etap Kapsamında 20 Yatırımcı ile Hibe...

Kırsal Kalkınma Yatırım Programı 17. Etap kapsamında yatırım tutarı toplamı 202.346.726 TL olan...

2 gün önce

Karadeniz Göç ve Kalkınma Platformu Kuruldu: Hedef Güçlü...

Karadeniz Göç ve Kalkınma Platformu, kuruluş ve tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Genel...

11 gün önce

İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri Koordinasyon Toplantısı...

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz bünyesinde, ilçe müdürlerimiz ve şube müdürlerimizin...

15 gün önce

İÇME SUYU İHTİYACI İÇİN SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

SARIYAKUP KÖYÜ YAYLASINDA HAYVANLARIN İÇME SUYU İHTİYACI İÇİN SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI...

23 gün önce

Giresun'da Şap Aşılama Çalışmaları Devam Ediyor

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürümüz Mustafa Ensar Yılmaz, 21.09.2026 Pazartesi günü il...

1 ay önce

SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

4 Haziran 2026 tarihli ve 33270 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Su...

1 ay önce

Tirebolu’dan Çevre ve Sağlık Çağrısı

“Kâğıt üstündeki kârlılık, ömrümüzle ödediğimiz en büyük yanlıştır.”

1 ay önce

Giresun'da Su Ürünleri Avcılık Sezonu Öncesi, Sektör...

1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak olan su ürünleri avcılık sezonu öncesi, İl Müdürlüğümüz...

1 ay önce

BAŞKAN KÖSE’NİN TALİMATIYLA CAN DOST EMİN ELLERDE

Giresun’da bir sürücünün köpeğin üzerinden geçtiği anların sosyal medyada paylaşılması üzerine...

2 ay önce

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN SEL FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN...

Giresun Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağışın ardından sel ve su baskınlarından zarar...

2 ay önce

Giresun’da Kırsal Kalkınma Yatırım Programına İlgi Büyük...

3 ay önce

Gıda Güvenliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

3 ay önce