KENAN TATLI'DAN CHP'YE ÇAĞRI
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; …
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu’nun tüm dünyayı etkileyen koronavirüs süreci ve Rusya-Ukrayna savaşının yol açtığı ekonomik gelişmeler üzerinden siyasi rant peşine düşmesine tokat gibi bir cevap daha verdi.
Tatlı, “Giresun Belediyesi’ni 10 yılda hiçbir hizmet üretmeden 300 milyon (eski parayla 300 trilyon) borca sokup iflasın eşiğine getiren, kendi personellerine bile maaş ödeyemeyen siyasi anlayışın temsilcileri bize ekonomi dersi vermeye kalkmasın” dedi.
“Allah bu ülkeyi; halkın yanındaymış gibi görünüp halkın yararına yapılan her yatırıma karşı çıkan, Türkiye’nin gelişip büyümesinden, ülkemizin bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmasından rahatsız olan zihniyetten korusun” diyen Tatlı, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;
“Koronavirüs pandemisi, Rusya-Ukrayna savaşı gibi peş peşe yaşanan olağanüstü gelişmelerin tüm dünya ülkelerinde ekonomik olumsuzluklara yol açtığı bilinmektedir.
Meydana gelen küresel sorunların çözümü noktasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek ülkemizde, gerek bölgemizde, gerekse dünya genelinde harcadığı çaba ve üstlendiği misyon tüm dünya ülkeleri tarafından takdir edilirken, bazı kesimlerin kendi siyasi ikballeri için oluşturmaya çalıştıkları algı operasyonlarını ibretle takip ediyoruz.
Öncelikle Sayın CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu şunu çok iyi bilsin ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu ülkeye en iyi hizmetleri yapmaya, başımızın tacı olarak gördüğümüz halkımıza en iyi hayat şartlarını ve imkanları sağlamaya, bütün dünyada barış ve huzurun hakim olabilmesi için de tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bütün bunları yaparken ülkemizin gelişip kalkınmasından, halkımızın huzur ve refahından rahatsız olan zihniyet ile de mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.
Çünkü bizler halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyoruz, gücümüzü halkımızdan alıyoruz, halkımızdan aldığımız gücü yine halkımıza hizmet etmek için kullanıyoruz.
İşte bu nedenledir ki sizlerin yapmaya çalıştığı popülist siyasetin halkımız nezdinde hiçbir karşılığı olmadığını, 10 yıl otel lobilerinden yönettiğiniz Giresun Belediyesi’ndeki icraatlarınızdan çok iyi biliyoruz.
Sonuç olarak bize ekonomi dersi vermeye ve hesap sorma cüretine kalkışanların, her şeyden önce halkımıza; emeklilere bankalarda ‘para yok’ denildiği, ölülerin hastanelerde rehin kaldığı, gıda ihtiyacı için vatandaşların kuyrukta beklediği zamanların, Giresun Belediyesi’ni 10 yılda nasıl borç batağına ve iflasa sürüklediklerinin hesabını vermelerini rica ediyoruz.”
Benzer Haberler
Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği...
Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı İbrahim Arslan 27/05/2012 tarihinde...
Şiir Sohbetlerinde, Arif Nihat Asya Özümüz Oldu
Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri ve Şiir Yorumcuları Haftası şiirin olduğu her yerde uygun...
Karadeniz' de 2011 Yılı Fındık Rekoltesi
TARIM İL MÜDÜRLÜKLERİNCE KURULAN, REKOLTE TESPİT KOMİSYONLARININ 2011 YILI ÇOTANAK SAYIMINA GÖRE...
Giresun Haberleri
Tümüİl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı
İlimiz Merkez ilçe Ülper köyünde kurulan geçici kurban satış yerinde, kurbanlık hayvanlara...
TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR
İlimiz tarımsal üretiminde yeni bir dönemin kapısını aralayan ‘’tarladan sofraya güvenilir gıda’’...
Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı
Bakanlığımızca uygulamaya konulan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)...
MEVZUATA AYKIRILIK VE KAMU ZARARI İDDİASI
BASIN AÇIKLAMASI Tirebolu Civil Köyü Derneği Başkanı Recep Karakoç, Giresun’un Tirebolu ilçesi...
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi İçin...
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi kapsamında, Bakanlığımız Hayvancılık Genel Müdürlüğü...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur”...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur” Büyük İlgi Gördü
Dokuzoğul Türbesi’nde, ‘Bahar Şenliği’ Hazırlığı
Giresun’un Bulancak İlçesi’ne bağlı Eriklik Köyü’nde bulunan Dokuzoğul Türbesi’nde Bulancak...
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA: TİRDEF İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
“Coğrafyamızdan Kan Akıyor!”
Giresun İHH Başkanı Fethi Elmas tarafından gündeme ilişkin bir basın açıklaması yayınlandı.
Giresun’da Ramazan Ayı Gıda Denetimleri Kesintisiz Devam...
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...
İlkbahar Dönemi Şap Aşılama Kampanyası Başladı
2026 yılı Hayvan Hastalıkları ile Mücadele Programı kapsamında; Giresun merkez ve 15 ilçemizde...
E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı...
Bitki Koruma Ürünleri E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı





