BORSA
BIST 100 14.334,06 %2,10
Altın 6.877,88 ₺/gr %0,45
Bitcoin $79.018 %0,01
Dolar 48,26 ₺ %0,05
Euro 56,11 ₺ %0,33
Sterlin 65,45 ₺ %0,10
Gümüş 102,71 ₺/gr %0,25
Ethereum $2.477,73 %1,32
İsviçre Frangı 59,73 ₺ %0,19
Kanada Doları 34,84 ₺ %0,42
Avustralya Doları 34,59 ₺ %0,07
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,86 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 13,15 ₺ %0,06
Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,00
Çin Yuanı 7,18 ₺ %0,23
GİRESUN 22°C 6.877,88 ₺/gr 48,26 ₺ 56,11 ₺
Anasayfa Giresun Keşap’ta dillere destan geceyle projelerin açılışları yap...
kahraman

Keşap’ta dillere destan geceyle projelerin açılışları yapıldı

Keşap için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Mehmet Emür, gerçekleştirilen görkemli geceyle ilçeye kazandırılan muhteşem projelerin açılışını gerçekleştirdi. Fındıklı mahallesindeki yeni yapılan Kent Meydanındaki etkinlikte, meydan …

· 8 dk okuma · kahraman · 78 okunma
0Yorumlar
Keşap’ta dillere destan geceyle projelerin açılışları yapıldı
GIMPA Mobilya - Icerik Arasi
Keşap için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Mehmet Emür, gerçekleştirilen görkemli geceyle ilçeye kazandırılan muhteşem projelerin açılışını gerçekleştirdi.
Fındıklı mahallesindeki yeni yapılan Kent Meydanındaki etkinlikte, meydan ve sahil ışıklandırma projelerinin açılışları yapıldı.
Keşap halkı yoğun ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Emür’e bir kez daha sevgi gösterisinde bulundu.  

Açılış törenine Keşap Belediyesporun eski futbolcusu Abdülmuttalip Ayhan, Yahya Altun ve Resul Dindar konserleri renk kattı.

Törene İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Can, Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Ak Parti Keşap  İlçe Başkanı Samet Küçük, Belediye Meclis üyeleri, il, ilçe protokolü, STK temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı. 
Başkan Emür  sahne alan Yahya Altun' a teşekkür ederek hediye takdim etti.
 Keşap Belediyesi'nin 2019' dan bu yana yaptığı hizmetler tanıtım videosu dev ekrana yansıtıldı.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, burada yaptığı konuşmada, ilçe halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Emür," Sayın konuklarımız, Keşap' ın güzel insanları hepiniz açılışımıza  hoşgeldiniz.Değerli hemşerilerim Korona belası yüzünden toplu açılışlar yapmayı, festivaller düzenlemeyi çok özledik.Şükürler olsun o kâbus dolu süreci artık atlattık. İlçemize çok güzel hizmetler yaptık.Bunlardan biri de şu anda bu töreni yaptığımız Kent Meydanı' dır.Burası hurdaların yer aldığı , çöplerin atıldığı atıl bir alandı.Yörede oturan halkımız 2019' da,' Başkanım burası meydan olsun, park olsun' dediler. İşte onlar istedi burası meydan oldu, park oldu.Arka tarafta kafe bölümümüz var.Gördüğünüz gibi meydanın hemen yanında yapmakta olduğumuz belediye binamızın kaba inşaatı devam ediyor.Binamızın otopark bölümü var.İçinde sosyal etkinliklerin yapılacağı bir kültür sitesi olacak.Bu akşam ayrıca sahilde yaptığımız ışıklandırma sistemimizin açılışını da yapacağız. İlçemize çok güzel bir fakülte kazandırmanın gururunu yaşamıştık.Ancak o yangın hadisesi hepimizi üzdü.Ama şükürler olsun, hem milletvekillerimiz hem de Üniversitemizin Rektörü Keşaplı hemşerimiz, değerli abimiz Yılmaz Can Hocamızla birlikte takip ettik.16 milyon 500 bin lira ödenek çıkarıldı.İhalesi tamamlandı ve yapımına başlandı.İnşallah Eylül ayında eğitim- öğretime açacağız.Buna benzer bir proğram da orda yapacağız. İlçemize doğalgazı getirdik çok şükür.Keşap' ın 3/2' sine  doğalgaz bağlandı.Kalan 3/1' ine bağlanması için Enerji Bakanımızla görüştük.Haziran- Temmuz ayında çalışmalar  başlayacak.
Değerli hemşerilerim,  birilerince   'yapılmaz' denilen Batı Çıkışı Köprülü Kavşak viyadük inşaatımız başladı.Bir bölümü yapıldı.Bir yandan da kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.Sözün özü Keşap gelişiyor, güzelleşiyor. Gece- gündüz durmadan ekip arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz.Bu sevda hiç bitmeyecek.Keşap her yönüyle Giresun' un en güzel ilçelerinden biri olacak.İlçemize gurbetten geri dönüşler de başladı.Bunda doğalgazın gelmesinin de rolü var.Ne demiştim,' Keşap bizim için bir sevdadır.Bu sloganı öyle laf olsun diye çıkarmadık.Gönülden söyledik. 
Cenab-ı Allah’a da bu hizmetleri bize nasip ettiği için de şükrettik. 
Devlete, millete hizmet etmek nasip işidir. En büyük sevincimiz yaptığımız işlerden vatandaşlarımızın mutluluk duyması.
Biz Keşap’a hizmet etmeyi, vatandaşlarımızla iç içe olmayı, birlikte belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızla çözüm üreten, sürekli gelişen ve değişen ilçe olmayı, dinleyen, kapısı ve telefonu 7/24 herkese açık olan birlikteliği hep birlikte sağladık. 
Yeni projelerimiz sayesinde Keşap, Karadeniz’in yıldızı yükselen modern ilçe oldu. Devam eden projelerimiz bittiğinde Keşap artık bir başka güzel güzel olacak.
Açılışını gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin Keşap’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bizim sevdamız Keşap, bizim tüm derdimiz Keşap. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah' a emanet olun." dedi.
Gençlerin ve tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını’da kutlayan Başkan Emür gençlere yeni bir müjde vererek Keşap Belediyesi Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksinin yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.
Keşap İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, "Göreve başladığımızda Turizm Fakültemiz yandı.Bu talihsizliği yavaş yavaş atlatıyoruz.Değerli Rektör Hocamız ve Başkanımız gerekli girişimleri yaptılar.İnşallah yeni eğitim- öğretim döneminde fakültemiz hizmete girmiş olacak. Belediye Başkanımız sürekli çalışıyor. Açılışını yapacağımız bu meydan ve çocuk parkı bizim de çocuklarımızın da zaman geçirdiği bir yer. İnşaatı devam eden belediye binası bittiğinde çok modern bir konuma sahip olacak. Sadece bunlar da değil, Belediye Başkanımız gecesini, gündüzüne katarak çok güzel hizmetlere imza atmış. Başkanımıza, yardımcılarına ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.
GRÜ Rektörü Prof.Dr.Yılmaz Can" Bu gün burada çok güzel hizmetlerin açılış töreninde bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Başkanımız ve ekibini kutluyor, çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi Keşap çok daha iyi yerlere gelecek inşallah.Hizmet anlamında bize de bir görev düşerse elimizden geleni yapacağımızın iyi bilinmesini istiyorum.Değerli hemşerilerim bilindiği gibi Turizm Fakültemizde bir felaket yaşadık.Devletimiz varolsun, sağolsun gerekli ödenek ayrıldı.İnşaata başladık.Yeni eğitim- öğretim yılına yetişecek inşallah." dedi.
Konuşmaların ardından toplu açılış törenine geçildi.
Başkan Emür ile protokol üyeleri açılış kurdelasını birlikte keserken sahil ışıkları ve Kent Meydanının ışıkları yandı sahnede ve vatandaşlarda büyük coşku yaşandı. Öte yandan havai fişek gösterisi ise geceye damga vurdu. 
Resul Dindar, meydanı hıncahınç dolduran kalabalığa hareketli saatler yaşattı.Başkan Emür, Dindar' a Keşap Belediyespor'un formasını ve Keşap Halısı hediye etti.

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Giresun Haberleri

Tümü

BAŞKAN KÖSE’NİN TALİMATIYLA CAN DOST EMİN ELLERDE

Giresun’da bir sürücünün köpeğin üzerinden geçtiği anların sosyal medyada paylaşılması üzerine...

4 gün önce

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN SEL FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN...

Giresun Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağışın ardından sel ve su baskınlarından zarar...

17 gün önce

Giresun’da Kırsal Kalkınma Yatırım Programına İlgi Büyük...

1 ay önce

Gıda Güvenliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

1 ay önce

SERA ÖRTÜLERİNİN YENİLENMESİ AMACIYLA HİBE DESTEĞİ...

Bakanlığımızın Yatırım Programında Tarım-Bitkisel Üretim sektöründe yer alan "Bitkisel Üretimi...

2 ay önce

SARIYAKUP KÖYÜ YAYLAKLARINDA GÜBRELEME YAPILDI

2 ay önce

KAHVERENGİ KOKARCA VE FINDIKTA KÜLLEME HASTALIĞI MÜCADELESİ

2 ay önce

BAŞKAN KÖSE ÇITLAKKALE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Çıtlakkale Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında...

2 ay önce

İl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı

İlimiz Merkez ilçe Ülper köyünde kurulan geçici kurban satış yerinde, kurbanlık hayvanlara...

3 ay önce

TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR

İlimiz tarımsal üretiminde yeni bir dönemin kapısını aralayan ‘’tarladan sofraya güvenilir gıda’’...

3 ay önce

Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı

Bakanlığımızca uygulamaya konulan Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)...

4 ay önce

MEVZUATA AYKIRILIK VE KAMU ZARARI İDDİASI

BASIN AÇIKLAMASI Tirebolu Civil Köyü Derneği Başkanı Recep Karakoç, Giresun’un Tirebolu ilçesi...

4 ay önce