BORSA
BIST 100 11.721,72 %2,89
Altın 6.624,44 ₺/gr %0,16
Bitcoin $81.355 %0,84
Dolar 49,53 ₺ %0,11
Euro 55,61 ₺ %0,06
Sterlin 66,02 ₺ %0,29
Gümüş 91,17 ₺/gr %0,23
Ethereum $2.429,94 %0,09
İsviçre Frangı 60,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 34,99 ₺ %0,31
Avustralya Doları 34,40 ₺ %0,46
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 13,20 ₺ %0,22
BAE Dirhemi 13,49 ₺ %0,12
Rus Rublesi 0,59 ₺ %0,49
Çin Yuanı 7,41 ₺ %0,15
GİRESUN 15°C 6.624,44 ₺/gr 49,53 ₺ 55,61 ₺
Anasayfa Giresun Meclisten Filipinlere Yardım

Meclisten Filipinlere Yardım

İl Genel Meclis üyelerinin Haiyan Tayfunu'nun vurduğu Filipinler için topladığı 4 Bin Liralık yardım bugün Vali Hasan Karahan'a takdim edildi.

· 2 dk okuma · 45 okunma
0Yorumlar
Meclisten Filipinlere Yardım
GIMPA Mobilya - Icerik Arasi


Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu çok sayıda ülkeden ve uluslararası kuruluşların yardım yaptığı Filipinler’deki drama İl Genel Meclisi üyelerimiz de duyarsız kalmadı.


İl Genel Meclisi üyeleri aralarında topladığı 4 bin TL’lik nakdi yardımı Filipinler'e ulaştırmak üzere bugün yapılan Meclis Toplantısında Vali Karahan’a teslim ettiler.

Toplantıda yardım kampanyası ile ilgili bilgi veren İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden “Filipinlerde yaşanan sel afetinde yaşananları tüm dünya televizyonlarında izledik. Bizde bu konuya duyarsız kalamayız.  Bu münasebetle İl Genel Meclisi olarak arkadaşlarımızı fikirleri doğrultusunda bir bağışta bizden olsun. Bu insanların çektiği çilelerin, yaraların sarılması adına bir pansuman olması adına bizde meclis üyeleri olarak 4 bin lira kadar bir yardım topladık. Sizde uygun görürseniz ilin amiri olarak bu bağışımızı size takdim etmek istiyoruz. Bu münasebetle bizi kırmayıp buraya kadar geldiğiniz içinde meclis üyeleri olarak size teşekkürü bir borç biliyoruz. ” dedi.


Filipinlere ulaştırılmak üzere toplanan parayı Başkan Öden’den teslim alan Vali Karahan da Meclis üyelerini duyarlılıklarından dolayı kutlayarak  “Bu örnek davranışı gerçekleştiren meclis üyelerimizi kutluyoruz. Devletimiz Filipinler hükümetine anında 65 ton ihtiyaç malzemesi yapmıştır. Orada ciddi sayıda insan afete maruz kalmıştır. Dünyanın her yerindeki insanları tabii afetlerden korusun. Bizde bunu çok sık yaşayan bir ülkeyiz. Zaman zaman bizimde başımıza doğal afetler geliyor. Bizde bu konuda tabii afetlere uğramış bir ülkeyiz. Onları en iyi biz anlarız.  Sizde gerçekten güzel bir hassasiyet  örneği vererek herhâlde iller arasında ilk bu işi yapanlardansınız. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Her alanda dünyanın her yerinde yardıma koşan ülkemiz meclis üyeleriyle de bu örnek davranışı gerçekleştirmiştir. Toplanan bu 4 bin TL’lik yardımı teslim aldım ve yerine ulaştırılacaktır” şeklinde konuştu.




Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Giresun Haberleri

Tümü

İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri Koordinasyon Toplantısı...

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz bünyesinde, ilçe müdürlerimiz ve şube müdürlerimizin...

1 gün önce

İÇME SUYU İHTİYACI İÇİN SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

SARIYAKUP KÖYÜ YAYLASINDA HAYVANLARIN İÇME SUYU İHTİYACI İÇİN SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI...

9 gün önce

Giresun'da Şap Aşılama Çalışmaları Devam Ediyor

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürümüz Mustafa Ensar Yılmaz, 21.09.2026 Pazartesi günü il...

23 gün önce

SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

4 Haziran 2026 tarihli ve 33270 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Su...

25 gün önce

Tirebolu’dan Çevre ve Sağlık Çağrısı

“Kâğıt üstündeki kârlılık, ömrümüzle ödediğimiz en büyük yanlıştır.”

1 ay önce

Giresun'da Su Ürünleri Avcılık Sezonu Öncesi, Sektör...

1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak olan su ürünleri avcılık sezonu öncesi, İl Müdürlüğümüz...

1 ay önce

BAŞKAN KÖSE’NİN TALİMATIYLA CAN DOST EMİN ELLERDE

Giresun’da bir sürücünün köpeğin üzerinden geçtiği anların sosyal medyada paylaşılması üzerine...

1 ay önce

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN SEL FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN...

Giresun Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağışın ardından sel ve su baskınlarından zarar...

2 ay önce

Giresun’da Kırsal Kalkınma Yatırım Programına İlgi Büyük...

2 ay önce

Gıda Güvenliği Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2 ay önce

SERA ÖRTÜLERİNİN YENİLENMESİ AMACIYLA HİBE DESTEĞİ...

Bakanlığımızın Yatırım Programında Tarım-Bitkisel Üretim sektöründe yer alan "Bitkisel Üretimi...

3 ay önce

SARIYAKUP KÖYÜ YAYLAKLARINDA GÜBRELEME YAPILDI

4 ay önce