BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.624,95 ₺/gr %0,08
Bitcoin $67.226 %5,88
Dolar 45,92 ₺ %0,03
Euro 53,46 ₺ %0,01
Sterlin 61,93 ₺ %0,14
Gümüş 110,99 ₺/gr %0,43
Ethereum $1.909,02 %4,13
İsviçre Frangı 58,35 ₺ %0,04
Kanada Doları 33,21 ₺ %0,10
Avustralya Doları 32,97 ₺ %0,29
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,23 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,50 ₺ %0,02
Rus Rublesi 0,63 ₺ %1,39
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,05
GİRESUN 15°C 6.624,95 ₺/gr 45,92 ₺ 53,46 ₺
Anasayfa Giresun Türk Cooper Büyük Sürüş Ekibi Giresun'da

Türk Cooper Büyük Sürüş Ekibi Giresun'da

Türk Cooper motor grubu, büyük sürüş kapsamında dün Giresun'a geldi.

· 2 dk okuma · 10.3K okunma
Türk Cooper Büyük Sürüş Ekibi  Giresun'da
Türk Cooper motor grubu, büyük sürüş kapsamında dün Giresun’a geldi.

Ekip lideri Ali Rıza Uygur ve diğer ekip üyeleri Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile kısa bir görüşme yaptılar. Aksu Türk Cooper grubunun Giresun’a gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti ve bundan sonraki güzergahlar için başarı temennisinde bulundu.

Atatürk Meydanı’nda bir konuşma yapan grup üyelerinden Talat Sünnetçioğlu; “Türkiye’nin en büyük ve en aktif motor bisiklet kulübüyüz. Bende bir Giresunlu olarak bugün Giresun’da bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Türk Cooper Motor Bisiklet Kulübü Türkiye’nin 20 ilinde örgütlenmiştir. Her yıl yaklaşık 5000 kilometre sürüş yapıyoruz. Ankara da toplandık, illeri ve ilçeleri gezdik. Şimdide Karadeniz bölgesini geziyoruz. Giresun belediye başkanı, başkan yardımcısı ve diğer personellerine bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sünnetçioğlu’ndan sonra konuşan Türk Cooper Motor Grubu Lideri Ali Rıza Uygur; “Tüm Giresunlulara teşekkür ederiz bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı. Giresunluları saygı ile selamlıyorum. Bundan sonraki yıllarda da diğer arkadaşlarımızı da bu güzel şehir Giresun’a yönlendireceğiz” dedi.

Burada bir konuşmada Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt yaptı. Kurt konuşmasında şunları dile getirdi; “Türk Cooper grubuna Giresun’a gelmelerinden dolayı teşekkür ederim. Yapmış oldukları program dahilinde ilimizi seçtikleri için çok memnun olduk. Son yıllara da ülkemizde ve dünyamızda insanlar birbirlerinden ayrılırken, sizleri böyle bir arada görmek çok güzel bir şey. Ayrıca Türk Cooper Başkanı Ali Rıza beye de çok teşekkür ederim. Şehrimize ayrı bir hava kattınız. Sizlere kazasız ve sağlıklı yaşamlar dilerim.”

Yapılan konuşmaların ardından Kurt Giresun’a gelmelerinin anısına Uygur’a Fındık başımızın tacı heykelciği takdim etti. Grup daha sonra Giresun turu atmak için Atatürk Meydanı’ndan ayrıldı.