BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.631,92 ₺/gr %0,01
Bitcoin $67.525 %4,84
Dolar 45,97 ₺ %0,01
Euro 53,55 ₺ %0,01
Sterlin 62,05 ₺ %0,00
Gümüş 111,01 ₺/gr %0,01
Ethereum $1.899,22 %4,67
İsviçre Frangı 58,47 ₺ %0,00
Kanada Doları 33,25 ₺ %0,01
Avustralya Doları 33,04 ₺ %0,00
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,25 ₺ %0,01
BAE Dirhemi 12,52 ₺ %0,01
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,01
Çin Yuanı 6,80 ₺ %0,00
GİRESUN 15°C 6.631,92 ₺/gr 45,97 ₺ 53,55 ₺
Anasayfa Giresun Siyasette Herşey Mübah Mı?

Siyasette Herşey Mübah Mı?

Ak Parti Giresun İl Bşk Yrd.Tanıtım ve Medya Bşk. Tarık ÇAKIR'ın Siyasette Herşey MÜbah Mı? konulu basın açıklaması

· 4 dk okuma · 1 okunma
Siyasette Herşey Mübah Mı?

Yeşille mavinin iç içe olduğu güzel şehrimiz son bir hafta içerisinde gerek il içerisinde gerekse de il dışarısında oldukça hareketli günler geçirmiştir. İstanbul da düzenlenen feshane günleri, 19 Mayıs kutlamaları ve Mayıs 7 si festivali. Burada işlenen ortak konu elbette Giresun ve Giresunlular olmuştur. İstanbul da başlayan feshane Giresun günleri ile hemşerilerimizin memleket özlemi bir nebzede olsun giderilmiş bu vesile ile de şehrimiz ve insanlarımızı orada onbinlerce insan tanıma ve tanışma fırsatı bulmuştur. Şehrimiz adına eşsiz bir reklam yapılmıştır.


              Aynı saatler de gerek şehrimizde gerekse de tüm yurdumuzda 19 mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı adına yakışır bir şekilde dünün ve bugünün gençleri  tarafından coşkuyla, çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Buradan bir kez daha bize bu günü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz.

 

              Tüm bunların yanı sıra ayrı bir coşku belki de şehrimiz tarihinde bir ilk olan Türk Yıldızları ve Solo Türk uçakları eşsiz bir prova uçuşu sunmuşlardır. Türk yıldızlarının Asıl gösterisi her ne kadar hava muhalefeti dolayısıyla yapılamamış olsa bile Solo Türk uçağı eşsiz bir gösteri sunmuş yürekleri feth etmiştir. Bu coşkuyu şehrimize yaşatan sayın valimize buradan bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

 

              Şehrimizin simgesel ve en büyük festivali olan geleneksel Mayıs 7’si şenlikleri kapsamında yerli ve yabancı gruplarca düzenlenen çeşitli etkinlikler insanımızı bin bir coşkuya sürüklemiştir. Emeği geçenlere buradan teşekkürü bir borç biliyoruz. Lakin bu şenlikler esnasında gözümüze ilginç detaylar takılmıştır. Bir festival düşünün ki ülkenin Başbakan’ı hiçe sayılmaya çalışılmış önce muhalefet liderinin kutlama tebriki okutulmuştur.

Beğenirsiniz yada beğenmezsiniz protokol de yer alan AK PARTİ İl Başkanımız, İl Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız, yok muamelesi yapılmıştır. Unutulmaması gerekir ki bu şehirde yaşayan iktidar ve muhalefet in gayesi bu şehre artı değerler katmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle iktidar mensubu arkadaşlarımız bu festivalde yerlerini almışlardır. Böylesine müstesna günler siyasi şov yapma günleri değildir.

 

              Dipnot olarak belirtmek isterim ki; İstanbul ilimizde kaba bir tahminle yaklaşık 470 bin Giresunlu hemşerimizin yaşadığı tahmin edilmektedir. Ve orada da gözler ilimizin en büyük belediyesi olan Giresun merkez belediyesini aramıştır. En azından bir standı bir temsilcisi olabilirdi ve şehrimizi temsil edebilirdi. 

 

              Bu duygu ve düşüncelerle ille de siyaset yapmaksa bunu adı, “siyaset yapmak için her şey mubahmıdır “ siz değerli halkımızın takdirlerine bırakıyorum.

 

 

Tarık ÇAKIR

    İl Bşk Yrd.Tanıtım ve Medya Bşk.





Gundem Haberleri

Tümü

TİRDEF' den Basın Açıklaması

Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...

1 ay önce

Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü

Ekonomi yazarı Ziya Sevim ile Öğretim Görevlisi Bedriye Güneş, Merinos Nikah Dairesi’nde...

10 ay önce

Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...

PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...

11 ay önce

TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay’ın...

1 yıl önce

BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...

1 yıl önce

12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali

TİRDEF - Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tirebolu...

1 yıl önce

Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor

Kişilerin duygusal zekâlarını etkin olarak kullanabilmeleri için, duygularını beden dili ve ses...

1 yıl önce

54 Şehirden Biri de Giresun

Türkiye’de son yıllarda havalimanı sayısı oldukça arttı. 2000’li yılların başına kadar sadece...

1 yıl önce

Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği

İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.

1 yıl önce

FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

1 yıl önce

Muhtar Maaşları Ne İşe Yarıyor?

Giresun’un köy ve yayla yollarının durumu içler acısı olarak ortada dururken,...

1 yıl önce

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Anılacak

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi, 24 Mayıs Cuma günü, saat...

2 yıl önce