BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.624,62 ₺/gr %0,08
Bitcoin $67.136 %6,07
Dolar 45,92 ₺ %0,02
Euro 53,45 ₺ %0,03
Sterlin 61,90 ₺ %0,12
Gümüş 111,00 ₺/gr %0,44
Ethereum $1.907,85 %4,70
İsviçre Frangı 58,35 ₺ %0,02
Kanada Doları 33,19 ₺ %0,06
Avustralya Doları 32,98 ₺ %0,31
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,23 ₺ %0,03
BAE Dirhemi 12,50 ₺ %0,01
Rus Rublesi 0,63 ₺ %1,39
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,04
GİRESUN 15°C 6.624,62 ₺/gr 45,92 ₺ 53,45 ₺
Anasayfa Gundem Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan 10 Kasım Mesajı
kahraman

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan 10 Kasım Mesajı

· 3 dk okuma · kahraman · 2 okunma
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan 10 Kasım Mesajı

 Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yıldönümü ile ilgili yayınladığı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde, özlem, sevgi, saygı rahmetle anıyoruz.

Ülkemizin kurtuluşu için verdiği mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Paşa bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancımız tamdır.

Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir.

Bu vesile ile bu ülkeyi bizlere yurt olarak bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.