Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13582 kez okundu. | Kategori : G.GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2020 - 17:52

ABD KARADENİZ GİRESUNLULAR DERNEĞİNDEN ONLİNE BAYRAMLAŞMA

Büyüt
Küçült
ABD KARADENİZ GİRESUNLULAR DERNEĞİNDEN ONLİNE

 

 Amerika Karadeniz Giresunlular DerneÄŸi, Korona Pandemisi (Covit-19) nedeniyle online bayramlaÅŸma düzenledi.

Video konferans aracılığıyla düzenlenen bayramlaÅŸmaya Giresunlu Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan, derneÄŸin yöneticileri ve Giresunlular katıldı. Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu programı nedeniyle katılamadığı toplantıya mesaj gönderdi.

BayramlaÅŸma programını Covid-19 virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde online olarak gerçekleÅŸtirdiklerini belirten Amerika Karadeniz Giresunlular DerneÄŸi BaÅŸkanı SavaÅŸ Åžahin, ana vatandan binlerce kilometre öteden video konferans yöntemiyle ilk kez gerçekleÅŸtirilen bayramlaÅŸma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan ile tüm katılımcılara teÅŸekkür etti. Bayramların birlik ve beraberliÄŸin pekiÅŸtiÄŸi, kardeÅŸlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının paylaşıldığını belirten BaÅŸkan Åžahin,

“Güçlü bir toplumsal yapının oluÅŸturulması, öz deÄŸerlerine baÄŸlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen erdemli kuÅŸaklar yetiÅŸtirilmesi ile mümkündür. Bu sebeple, birey ve toplum yaÅŸamında çok önemli bir yeri bulunan bayramları, çocuklarımıza anlamına uygun biçimde yaÅŸatmalıyız. Millî ve manevî deÄŸerlerimize sahip çıkarak, yardımlaÅŸma, dayanışma ve hoÅŸgörü duygularını benimsettiÄŸimiz sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaÅŸacağız” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaÅŸma töreninde Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan ile katılımcılar günün anlam ve önemi binaen duygularını aktarılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir