Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5174 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Şubat 2024 - 20:53

TİRDEF Kahvaltı da Buluştu.

Büyüt
Küçült
TİRDEF Kahvaltı da
TİRDEF; Genel Kurulun Ardından Üye dernekler ve Delegelere yönelik Bağcılar’da bulunan Giresun Konağında kahvaltı düzenledi.

Program saat 10.30’da Bağcılar Giresun Konağında başladı. Kahvaltıya geçilmeden önce TİRDEF Genel Başkanı Necdet Demirel kısaca yaptığı selamlama konuşmasında şöyle dedi; “Öncelikle bu Pazar gününü ailenizden fedakârlık yaparak Tirebolu’ya ayırdığınızdan dolayı sizlere şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Sn. Rektörüm, Sn. Dekanım, Sn. Federasyon ve Dernek Başkanlarım, Değerli Delegelerimiz, sevgili Tirebolulu hemşerilerimiz ve her zaman her yerde yanımızda olan yerel basınımızın değerli temsilcileri kahvaltımıza hoş geldiniz. Hepinizi selamların en güzeli ile selamlıyorum Allah’ın rahmeti bereketi üzerinize olsun, Afiyet olsun” dedi. 

Kahvaltıda Tirebolu için neler yapabilir başlığı altında istişarelerde bulunuldu, üniversitelerimizden Akademik olarak destek sağlanması anlamında Rektörümüz ve Dekanımız gerekli katkıyı sunacaklarını belirttiler. Üye dernek başkanları ve delegeler Haymana Şehit Binbaşı Hüseyin Alparslan kültür evinin yapımına hız kesmeden devam edilmesi, Öğrenci bursları, şehitlik ziyareti, ekonomik olarak TİRDEF’in güçlenmesi, diğer üye olmayan derneklerimizin TİRDEF çatısı altında toplanması ve katkılarının önemli olduğu gibi birçok konuda  istişareler yapıldı./ görüşler alındı.

Kahvaltımıza Üye dernek temsilcilerimiz, delegelerimizin Yanı sıra; İstanbul MV Sn. Hasan Turan,  Gelişim Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Bahri Şahin, YTÜ İİBF Dekanı Sn. Prof.Dr. Halit Keskin,  Esenler Bld. Meclis Üyesi Sn. Musa Ada, Ak parti Bağcılar ilçe Başkanı Sn. Rüstem Tüysüz Giresun Federasyonu Başkanı Sn. Muhterem Memiş, Harşit Federasyonu Sn. Başkanı Temel Bilecen Katıldılar.

Tirdef Genel Başkanı Necdet Demirel kapanış konuşmasında; “Kahvaltımıza icabet eden; MV Sn. Hasan Turan,  Gelişim Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Bahri Şahin, YTÜ İİBF Dekanı Sn. Prof.Dr. Halit Keskin, Esenler Belediye Meclis Üyesi Sn. Musa Ada, Ak parti Bağcılar ilçe Başkanı Sn. Rüstem Tüysüz Giresun Federasyonu Başkanı Sn. Muhterem Memiş, Harşit Federasyonu Sn. Başkanı Temel Bilecen ve  herkese çok teşekkür ederim.

Sayın Dernek Başkanlarımız, Sayın Delegelerimiz, Tüm önerilerinizi ilgili yönetim kurlu üyesi arkadaşlarım ile not aldık. Bu istekleri Yönetim Kulumuzda görüşerek bir takvim oluşturarak Allah’ın izni ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yapılan her faaliyet, yapılan ve yapılan her çalışmalardan sizleri gerek bu tür toplantılar, gerek sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla bilgilendireceğiz.” Dedi.

TİRDEF



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir