Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8188 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2023 - 11:03

Alucra Vakfı’nda Başkan Süleyman Baba Güvenoyu Aldı

Büyüt
Küçült
Alucra Vakfı’nda Başkan Süleyman Baba Güvenoyu

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı olağan genel kurul toplantısı Eyüp Sultan Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Aytaç Öksüz tarafından sunumu yapılan genel kurulda Mustafa Dindarol başkanlığında Av. Mustafa Taşbaşı, Av. Nuray Ekşi ve Muzaffer Danalıoğlu'ndan oluşan heyete oy birliği ile yetki verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Divan Başkanı Mustafa Dindarol gündem ile ilgili bilgi verdi. Vakıf yönetim kurulu üyesi Arif Dede tarafından okunan faaliyet raporu ile denetim raporunun okunması ve müzakeresi sonrasında yapılan ibra sonrası oy birliği ile kabul edildi.

Vakıf Başkanı Süleyman Baba yaptığı konuşmada “Yönetim kurulu olarak arkadaşlarımla birlikte bir dönem daha devam etme kararı aldık. Bu karara Alucra Vakfı Mütevelli Heyetinin teveccühü için teşekkür ederim. Genel kurula katılan sayın bakanıma, sayın milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcilerimize ve tüm katılımcılara hoş geldiniz der ve teşekkür ederim” dedi.

Millî Savunma Eski Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli de “Alucra Vakfı yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Sivil toplum işleri maaşla yapılan işler değildir, yapılan bu işler için işinden, parasından ve ailesinden feragat edilir. Alucra güzel bir yer. Günümüz insanı bundan sonra kırsal dediğimiz bu gibi yerleri tercih ediyor. Metropol şehirlerin yoğun ve kalabalık stresli hayatından kurtulmak için gitmemiz gereken yerler bu tip yerlerdir. Yıllar önce içimizin burukluğu ve gözümüzün yaşı ile aş ve iş için geldiğimiz büyük şehirler artık cazibesini kaybetti.

Alucra Vakfımıza bir sözümüz vardı. Alucra’mızın şanına yakışan bir kültür merkezi yapmayı vaat etmiştik. Bunun için de Beyoğlu Belediye Başkanım Haydar Ali Yıldız burada. İnşallah yerel seçimlere kadar genel merkez binasında sona geleceğiz. Bitmese bile inşasına başlanacaktır. Biz de yardımcı olacağız” diyerek başkan Süleyman Baba ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Vakıf Başkanı Süleyman Baba, faaliyet raporu müzakeresi sonrasında yapılan eleştirilere cevap vererek “en büyük projemiz camianın birlik beraberliğiydi ve bunu bizler başardık” dedi.  Tüzük değişikliği ve gayrimenkul alımı ile ilgili maddelerin oylanması sonrasında oy birliği ile maddeler kabul edildi.

Gündemin son maddesi vakıf yönetim kurulu üyelerinin seçiminde tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Süleyman Baba ve ekibi oy birliği ile yeni dönem için yetki aldı.

Yapılan sayım sonucunda yönetim kurulu Süleyman Baba başkanlığında Salim Kuzyurt, Arif Dede, Adnan Kaya, Sebahattin Destek, Fatih Urkaç, Adnan Saatçi, Namık Ayrıç, Emre Atik Caniklioğlu, Ramazan Türkmen, Ali Rıza Yakupoğlu, İsa Kayış, Halim Çeçe, Fatih Hasbal ve Yunus Sivritepe’den oluştu.

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfının 572 mütevelli üyesinin kayıtlı olduğu ve 393 mütevelli üyenin katıldığı genel kurul toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul Milletvekili Büşra Paker, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Halk Faktoring Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu, Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Zafer Tahmaz, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik, Giresunlu Hekimleri ve Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Doç. Dr. Sabahattin Destek, Sarıyer Giresunlular Dernek Başkanı Ali Alim, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Selim Bilmen, Sultanbeyli Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Söğütcü, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yelekoğlu, İyi Parti Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Giresun Medya Platformu Başkan Vekili Sadi Toygar, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve mütevelli heyet üyeleri katıldı.

Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir