Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14798 kez okundu. | Kategori : G.GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2020 - 01:41

Bursa Giresunlular Derneği Yeni Yerine Taşındı

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular DerneÄŸi Yeni Yerine

 

 

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Bursa Giresunlular DerneÄŸi yenilenen yönetim kadrosu ve vizyonu ile Emek Yakup AktaÅŸ Kültür Merkezi karşısındaki yenilenen hizmet binasını faaliyete açtı.

Binanın tadilat işlerinde son aşamaya gelinirken, dernek merkezinde sosyal mesafe kurallarına uyularak misafirler ağırlanmaya başlandı.

Alanında uzman mimarlar tarafından iç dekorasyonu tamamlanan binanın içerisinde Giresun’un Kültürünü yaÅŸatan OÄŸuz Boyu Çepni Kültürü ve Selçuklu Mimarisine ait dekorlara yer verildi.

Bursa’daki Giresunlulara yakışacak bir bina haline getirilen Bursa Giresunlular DerneÄŸi hizmet binası hakkında bilgi veren Bursa Giresunlular DerneÄŸi BaÅŸkanı Üzeyir AktaÅŸ; “ Aralık ayında görevi devir aldığımızda ilk tespit ettiÄŸimiz eksiklik dernek merkezimizin istenilen düzeyde olmamasıydı. Yönetim kurulundaki arkadaÅŸlarımız ile birlikte karar alarak dernek merkezimizi merkezi bir konumda olan yeni yerine taşıdık. Ä°çerisinde Giresun kültürünü yaÅŸatan eserlerin yer aldığı binamızda , baÅŸkanlık  odası, toplantı salonu, icra kurulu odası ve birde teras bulunuyor. Ä°nÅŸallah bu merkezimiz Bursa’daki Giresunlu hemÅŸerilerimizin toplanma merkezi olacak” dedi.

Gelevera Kafe’de hizmete baÅŸladı

Dernek bünyesinde restorasyonu tamamlanan Gelevera Kafe’de hazırlıklar tamamlanarak misafirlerine hizmet vermeye baÅŸladı. Dernek binası ile birlikte dekoru tamamlanan Gelevera Kafe Bursa’nın Emek bölgesinde eÅŸine az rastlanan bir konsept ile misafirlerine hizmet vermeye baÅŸlarken, kısa sürede bölgenin gözde mekanları arasında yer alması bekleniyor.

Ä°ÅŸletmeciliÄŸini Levent Dur’un yapacağı Gelevera Kafe’de sabah kahvaltı tabağı, tost çeÅŸitleri, çay ve kahve çeÅŸitleri, dondurma çeÅŸitlerinin yanı sıra her türlü soÄŸuk içecekler yer alıyor.

Emek bölgesine aile ortamında oturulabilecek bir mekân olan Gelevera Kafe, normalleÅŸme sürecine girdiÄŸimiz ÅŸu günlerde, gerekli hijyen ve mesafe kurallarına uyarak hizmete açıldı.

Resmi Açılış Töreni için normalleÅŸme sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz

Emek Yakup AktaÅŸ Kültür Merkezi karşısında hizmet vermeye baÅŸlayan Bursa Giresunlular DerneÄŸi Genel Merkezi ve Gelevera Kafe, Pandemi süreci nedeniyle halkın saÄŸlığı göz önünde bulundurularak renkli bir açılışının töreninin ÅŸu için düÅŸünülmediÄŸini belirten baÅŸkan AktaÅŸ, normalleÅŸme süreci ülkemizde tamamlanmadığında resmi açılışın yapılacağını belirtti.

Erdal Avcı / Bursa Giresun Havadis



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir