Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4172 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2023 - 21:58

EFSANE GİRESUN GÜNLERİ 7-10 ARALIK'TA YAPILIYOR

Büyüt
Küçült
EFSANE GİRESUN GÜNLERİ 7-10 ARALIKTA
EFSANE "GİRESUN GÜNLERİ" 7-10 ARALIK TARİHLERİNDE ATATÜRK HAVAALANINDA YAPILACAK

Giresun Federasyonu genişletilmiş Sivil Toplum kuruluşları Başkanlar toplantısı Beykoz Belediyesi Riva Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi

Toplantıda 16. Giresun Tanıtım Günleri bilgilendirme ve istişare toplantısında önemli gündem maddeleri görüşüldü.

Genişletilmiş Başkanlar toplantısında Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş, toplantının ana gündemi olan 16.Giresun Günleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.

Bu yıl İstanbul Valiliği tarafından organize edilen Yeşilköy Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında hem kapalı hem de açık alanlarda Giresun tanıtım Günleri planladıkları sürprizlerin yanı sıra her yıl birçok yenilikle büyüdüklerini ifade eden Başkan Memiş, Giresun toplumunun her kesiminden yoğun katılım beklediklerini vurguladı.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından düzenlenen 16. Giresun Tanıtım Günleri’nde her yıl olduğu gibi kültür çadırı, yöresel ürünler çadırı, yeme içme alanları, sahne ve sosyal alanlar yer alıyor.

ATATÜRK HAVAALANI "GİRESUN GÜNLERİ" 7-10 ARALIK TARİHLERİNDE YAPILACAK

16. Giresun günleri ile ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulunan Federasyon Başkanı Yardımcısı Zafer Tahmaz, Yeşilköy’de bulunan Atatürk Havalimanı kapalı alanında yapılacak Giresun Günleri alt yapı ve tanıtım hazırlıkları, duyuru, davet, afiş sloganları ve dağıtımı ile mekân hakkında bilgilendirme yaptı.

Başkan yardımcısı Zafer Tahmaz Yapılacak İstanbul, Ankara, Giresun ve diğer bölgelerde yapılacak ziyaretler ile tanıtım günleri ile ilgili hazırlıklar devam edecek olup basın toplantıları ile detayları da kamuoyuna sunacaklarını söyledi.

STK Başkanları gündem ile ilgili söz alarak Giresun Günleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştılar.

Haber: Sadi Toygar

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir