Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6463 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2022 - 23:05

EMITT Fuarında Giresun Valiliği Standına Yoğun İlgi Vardı

Büyüt
Küçült
EMITT Fuarında Giresun Valiliği Standına Yoğun İlgi

İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 25’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı’nda yerini alan Giresun Valiliği standına ilgi yoğun oldu.

Giresun Valiliği standının ziyaretçileri arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da vardı. Vali Ünlü tarafından ağırlanan Bakan Ersoy’a yöresel ürünlerin yer aldığı hediye paketi takdim edildi. Vali Ünlü, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda “25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT_İstanbul 'daki standımızda Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy'u ağırladık. Giresun'umuzun yöresel ürünlerinden takdim ettik. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Giresun Valiliği standını birçok Vali ve turizm sektörü temsilcisi ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Vali Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde, 9-12 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerine açık bulundurulan Giresun Valiliği standına gerçekleştirilen ziyaretler ve Vali Ünlü tarafından fuarda bulunan diğer stantlara gerçekleştirilen ziyaretler Giresun Valiliği ve Vali Enver Ünlü’nün sosyal medya hesaplarında kare kare yer aldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir