Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6963 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2021 - 14:28

Giresun Medya Platformu; “Biz Dersek Daha Güçlü Oluruz”

Büyüt
Küçült
Giresun Medya Platformu “Biz Dersek Daha Güçlü

 

 

Giresun Medya Platformu yönetim kurulu,  iş insanı Fatih Yelekoğlu ev sahipliğinde Ataşehir Kayışdağı Madalyalı tesislerinde yaptığı kahvaltılı toplantı ile gündemi değerlendirdi.

Giresun Medya Platformu yönetim kurulu üyeleri olarak camianın gündeminde öne çıkan konuları olan 14. Giresun Tanıtım Günleri organizasyonu, Giresun İstiklal Madalyası hak ediyor konulu imza kampanyası, internet medyası yasası ile ilgili düşünceler, Giresun Federasyonu Genel kurul hakkında görüş ve düşünceler ile Giresun’un görülen sorunları Giresun limanı, çevre yolu, çöp sorunu, Eğribel Tüneli ve yolların yetersizliği ile Şebinkarahisar’da meydana gelen çevre felaketi konuları değerlendirilerek görüş ve düşünceler tek tek paylaşıldı.

Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu toplantı amacı ile birlikte gündemdeki konuları tek tek açıklayarak herkesin değerlendirme yapmasını istedi ve toplantıya ev sahipliği yapan Fatih Yelekoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Toplantıya katılanlar gündem maddeleri üzerinde tek tek değerlendirmelerde bulunarak Giresun Medya Platformu olarak gönüllük esasına dayalı sorumluluk anlayışı içinde görevlerini yaptıklarını ve değerlerinin bilinmesini söylediler.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından hemşerilerimizin beklentileri oldukça yüksektir. Bu amaçla amacına uygun faaliyet gösteren STK’lar toplum yararına proje üretip daha aktif, daha etkin bir yol izlemelidir.

Giresun menfaatleri doğrultusundan etkin ve üretken bir anlayış ile kamuoyunda bir sinerji ve heyecan oluşturmak için çalışacak olan STK’lar ile Giresun Medya Platformu güç birliği ve istişare içinde sivil toplum kuruluşlarının yine en büyük destekçisi olacaktır. Zor şartlarda işini yapan yerel medya Giresun camiasının aynasıdır, kimliği gibidir. Ulusal medyayı besleyen de yine yerel medya mensuplarıdır.

Toplantıda gündeme gelen eleştiriler toplum yararına yol gösterici bir mahiyet kazandırmakta kalmayıp kurumlar içinde yararlı sonuçlar üretebilir. Çünkü eleştiri, kişisel ve kurumsal gelişmenin ve başkalarını da geliştirmenin en etkili yolu ve yöntemidir.

‘’Hizmet gönül işidir’’ diyen Giresun Medya Platformu halkın yararına Giresun menfaatleri doğrultusunda gücü yettiği kadar yerine getirmeye gayret edecektir. Bu sebeple emek sarf eden medya mensuplarına değer vermek ve onları manevi olarak hatırlamak beklentimizdir.

Toplum olarak yaşadığımız şu zamanda “ben” diyen herkes kaybeder. Her zaman medya mensupları ile STK’lar “biz” dememize, birlikte birbirimize değer vermemize, geleceğimiz için bu şekilde hareket etmemize bağlıdır. “Ben değil biz ne yapabiliriz dersek güçlü oluruz”

Giresun günleri etkinliği hakkında olumlu ve olumsuz düşünceler için Giresun Federasyonu yönetim kurulu ile yapılacak istişareler ve değerlendirmeler sonucunda buradan çıkan sonuçlara göre bir yol haritası çizilmesi konusunda düşünceler paylaşıldı.

Medya Platformu İstiklal Madalyası imza kampanyasına devam edecek olup, STK’lar ile işbirliği içinde konuyu TBMM’ne taşıyacaktır.

Giresun Medya Platformu, özgün haber anlayışı içinde haberlerin gücü ile toplumun sesini daha güçlü şekilde aktarmak maksadı ile sosyal medya üzerinden canlı yayınlara daha fazla yer verilecektir.

Giresun Federasyonu genel kurulu hakkında değerlendirme yapan Giresun Medya Platformu, üyelerinin gerek delege gerekse kurul üyesi olarak federasyon içinde yer alması yönünde düşünceler paylaşıldı.

Giresun gündemindeki sorunlar, yapılan ve yapılamayan projeler ile çevre sorunları hakkında önümüzdeki zaman dilimi içinde STK’lar görüşülerek bir yol haritası çizilmesi konusunda düşünceler öne sürüldü.

Toplantıya, Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu, Başkan vekili Sadi Toygar, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Kömürcü, Hasan Kübüç, Hüseyin Şenel Odacı, Kadir Bekiroğlu, Ali Kaplan, Kazım Karaçoban, Abdullah Öner Meral ile sağlık danışmanı Ahmet Gedik, Halil Derya, Harşit Tv ve Giresun TV editörü Turan Kabadayı katıldılar.

Haber: SADİ TOYGAR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir