Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6159 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Kasım 2022 - 15:48

Giresun Sağlık Platformu Kabuğuna Sığmıyor

Büyüt
Küçült
Giresun Sağlık Platformu Kabuğuna

İstanbul'da görev yapan Giresunlu sağlık çalışanları, yoğun iş tempolarından arta kalan zaman diliminde moral depolamak için bir araya geldiler

Giresun Sağlık Platformu Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Destek organize ettiği ve Eyüpsultan Giresunlular Derneği ve Eyüp Sultan Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Kayış ile Eyüpsultan Belediyesi Başkan danışmanı Bahri Bodur ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya çok sayıda doktor, hemşire ve sağlık çalışanının yanı sıra Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Ali Özacar, Giresun Federasyonu Kadınlar Kolu, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Kabuğuna sığmayan bir şekilde hemşerilerinin her zaman yanında yer alan Giresun Sağlık Platformu genişleyen ve güçlenen yapısı ile üye sayısı ile önemli yapıya kavuştu. Eyüpsultan Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konular ve genel değerlendirmeler masaya yatırıldı.

Dayanışma Mesajları Verildi

Avrupa yakasında görev yapan sağlık çalışanlarının davet edildiği Platform toplantısı gerçekleştirmesi düşünülen faaliyetler için atılması gereken adımlar ve gündemdeki sorunlar konuşuldu. Mevcut toplantıların sıklaştırılması ve iletişime daha fazla ağırlık verilmesi gündeme getirildi.

Sağlık Platformu Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Destek, birlik beraberliğin güçlenmesi adına yapılan bu tür toplantıların devam edeceğini, ev sahipliğinden dolayı Eyüpsultan Giresunlular Derneği Başkanı İsa Kayış ile Eyüp Sultan Belediye Başkan danışmanı Bahri Bodur'a teşekkürlerini ileterek katılımlarından dolayı sağlık çalışanlarına memnuniyetini belirtti.

Katılımcıların sırayla kendilerini tanıtarak söz aldığı ve görüşlerini ifade ettiği toplantıda bir sonraki toplantının Anadolu yakasında yapılması kararı alındı.

Birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi için düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantısında Dayanışma mesajlarının verildiği, hoş muhabbetlerin yapıldığı kahvaltılı toplantı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir