Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5322 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Ağustos 2022 - 21:30

GİRESUN UŞAKLARI AFYONKARAHİSAR’DA

Büyüt
Küçült
GİRESUN UŞAKLARI


Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. yıl dönümü nedeniyle Afyonkarahisar İscehisar Doğanlar Köyü’ndeki Giresun Şehitliği anma törenine, binlerce Giresunlu katıldı. Giresun Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları ekibi de şehrimizi Afyonkarahisar’da layıkıyla tanıttı.

26-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Afyonkarahisar 20. Uluslararası Zafer Festivali’ne davet üzerine katılan Halk Oyunları ekibi, ilk olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in konuğu oldu.

Başkan Zeybek, Giresun ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Her yıl olduğu gibi bu sene de sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz. Giresun Belediye Başkan Yardımcımız da bizlerle birlikte. Biliyorsunuz, Giresun’la kardeş şehiriz. Zafer Haftası’na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel ise Afyonkarahisar’da bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun selamını getirdiklerini kaydetti. Demirel, “Afyonkarahisar bizim için çok değerli ve anlamlı bir şehir. Şehrimizi burada temsil etmekten onur duyuyoruz.” diye konuştu.

Zafer Halk Yürüyüşü’ne katılan ve daha sonra Zafer Meydanı’na ulaşan Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları ekibinin oynadığı oyunlar ve sergilediği performansla katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı, yöre kültürümüzü en iyi şekilde temsil etti.

Tarihi onur ve gurur dolu yerleri gezerek şehitlerimizin ruhuna dua okuyan Giresun heyeti, son olarak meşaleler ile birlikte şehitlerimiz anısına yürüyüş yaptı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir