Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6925 kez okundu. | Kategori : G.GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   21 Åžubat 2022 - 14:25

Harşit Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Büyüt
Küçült
HarÅŸit Federasyonu 2. OlaÄŸan Genel Kurulu

 

 

HarÅŸit Federasyonu OlaÄŸan Genel Kurulu 20 Åžubat 2022 Pazar günü BaÄŸcılar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde HarÅŸit savunmasının da anlatıldığı bir panel ile gerçekleÅŸtirildi.

HarÅŸit Federasyonu OlaÄŸan Genel Kuruluna yoÄŸun katılımın olduÄŸu BaÄŸcılar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, Tacettin Degahı Müzesinin gezildiÄŸi, HarÅŸit savunmasının da anlatıldığı bir panel ile gerçekleÅŸtirildi.

“Bir Çanakkale Bir de HarÅŸit Vadisi Geçilmez” sloganı ile kurulan HarÅŸit Federasyonu olaÄŸan genel Kurulunu 20 Åžubat 2022 tarihinde BaÄŸcılar'da bulunan Tacettin Dergahı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Müze Gezisi ve HarÅŸit savunmasının da anlatıldığı bir panel ile gerçekleÅŸtirildi.

HarÅŸit Federasyonu 2. OlaÄŸan Genel Kurulu açılış konuÅŸmasından sonra Divan kurulunun oluÅŸturulmasıyla baÅŸladı. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Temel Bilecen’in HarÅŸit Federasyonu hakkında yaptığı konuÅŸmasından sonra, gündem maddelerinin görüÅŸülmesi, faaliyet raporları, tahmini bütçe ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibra edilmesiyle, yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Tek liste halinde seçime gidilen Temel Bilicen’in listesi oy birliÄŸi ile seçilerek güven tazelemiÅŸ oldu. Dilek ve temennilerde yapılan konuÅŸmaların ve protokol konuÅŸmalarının sonunda ara verilen programdan sonra, Tacettin dergahı müzesi gezildi.

Federasyon üyelerine ve misafirlere verilen ikramdan sonra, Prof. Dr. Sezai Balcı, Giresun Üniversitesi ÖÄŸretim Görevlisi Ä°smail Bayram ve AraÅŸtırmacı yazar Adnan Yazıcı’nın sunumuyla Harşıt Savunması tarihi belgelerin ve açıklamaların yapıldığı sunumla anlatımı yapıldı.

 

YÖNETÄ°M KURULU ASÄ°L

Temel Bilecen, Ali Alim, Serkan Cihan, Rahman Karahan, Turan Kabadayı

 

YÖNETÄ°M KURULU YEDEK

Osman Alim, Selahattin Sağlam, Hikmet Yaldız, Mustafa Yazar, Zeki Şahin

 

DENETÄ°M KURULU ASÄ°L

Halil Yazar, Harun Tüfekçi, Yunus Kahveci

 

DENETÄ°M KURULU YEDEK

Serdar Patan, Salih Åžengül, Gökhan YiÄŸit

 

Haber: Hüseyin Åženel Odacı

www.sebingundem.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir