Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6865 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2021 - 16:08

Hemşeri Dernekleri Dostluk Gecesinde Buluştu

Büyüt
Küçült
Hemşeri Dernekleri Dostluk Gecesinde
Yalova ilimizde faaliyette bulunan hemşeri dernekleri; Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sosyal tesisinde bir araya geldi.

TRT Ses Sanatçısı Fikri Can sesiyle,  Saz sanatçısı Hakan Balkaya'nın muhteşem performansıyla, adeta bir sıra gecesi tadında gerçekleşen etkinliğe Gemlik'ten de sürpriz bir katılım gerçekleşti. 

Gecenin konukları,;   Yalova Sivaslılar Derneği Başkanı Engin Arı ve yönetimi, Yeni Malatyalılar Derneği Başkanı Harun Bozkurt ve Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ayberk Arabacı katılım sağlarken. Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Nadir Uzun ve yönetimi de katılım sağladılar.  Gecenin bir sürpriz konuğu da Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Erbay oldu.  Belediye meclis üyeleri, Turgut Memiş ve Dursun Karahasan da geceye katılım sağlayanlar arasındaydı.


Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Arslan yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak şu ifadelerde bulundu; "Hemşeri dernekleri bir toplumun aynasıdır. Hangisine baksak, Güzel vatanımız Anadolu'muz dan bir yörenin kültür yansımasını görüyoruz. STK'lar, Halk ile Devlet arasında bir köprü dür. Bu yüzden demokrasinin temel taşıdır. Olmazsa olmazıdır. Bizde, yöneticiler olarak bu sorumluluğun bilincinde hareket etmek gayreti içindeyiz. Aynı zamanda çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkımızın kaynaşmasını sağlıyor ve kültür zenginliğimizin tadına varıyoruz.  Böyle bir gecede bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir