Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7651 kez okundu. | Kategori : G.GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   14 Åžubat 2022 - 10:48

ŞEBİNSİAD Başkan Adayı Ömer Kılıç İş İnsanlarıyla Buluştu

Büyüt
Küçült
ŞEBİNSİAD Başkan Adayı Ömer Kılıç İş İnsanlarıyla

 

 

Åžebinkarahisarlı Sanayici ve Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi (ÅžEBÄ°NSÄ°AD) BaÅŸkan Adayı Ömer Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kâğıthane Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kahvaltılı tanıtım toplantısında Åžebinkarahisarlı iÅŸ insanlarıyla buluÅŸtu.

Åžebinkarahisarlı Sanayici ve iÅŸ adamları DerneÄŸi (ÅžEBÄ°NSÄ°AD) BaÅŸkan Adayı Ömer Kılıç, Mavi Karadeniz televizyonunda canlı yayınlanan kahvaltılı tanıtım toplantısında, projelerini açıkladı, birlikte yola çıktığı yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

BaÅŸkan adayı Ömer Kılıç, toplantıda yaptığı konuÅŸmasında 26 Åžubat Cumartesi Günü Sarıyer Belediyesi YaÅŸar Kemal kültür merkezinde yapılacak Åžebinkarahisarlı Sanayici ve Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸinin kongresinde dernek üyelerinin kendilerine yetki vermeleri halinde, derneÄŸin gerçek amacına yönelik faaliyetler yapacağını söyledi.

KonuÅŸmasında, Birlik ve beraberliÄŸe önem verdiklerini söyleyen Kılıç,  dernek çatısı altında Åžebinkarahisarlı sanayici ve iÅŸ insanlarımızın envanterini çıkartıp meslek gurupları oluÅŸturacaklarını, Ä°stanbul, Ankara, Ä°zmir, Bursa, Åžebinkarahisar ve diÄŸer illerde faaliyet gösteren iÅŸ insanlarıyla irtibatlı hale gelip kimin nerede ne iÅŸ yaptığını bileceÄŸiz dedi.

Yeni üyelerin dernek bünyesine katılmasıyla, Åžebinkarahisar baÅŸta olmak üzere yeni ÅŸubeler açılacağını, Åžebinkarahisar’da ve Ä°stanbul’da bulunan iÅŸ insanlarıyla, tüm STK ve Oda baÅŸkanlarıyla istiÅŸare ederek yapılacak iÅŸlere birlikte karar verip çalışmalara baÅŸlayacaklarını söyledi.

Åžebinkarahisar ve Ä°stanbul’da kurulması düÅŸünülen OSB, iÅŸ merkezi ve imalata yönelik yapılabilecek yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulunan Kılıç, “Åžebinkarahisar’ımıza yapacağımız iÅŸlerde hep birlikte çözüm arayacağız, hep birlikte taşın altına elimizi koyacağız” dedi.

ÅžEBÄ°NSÄ°AD BaÅŸkanlık adaylığı kararında ise öncelikle derneÄŸin çalışmalarında gördüÄŸü eksiklikler, camia içerisinden gelen yoÄŸun talepler, adaylığının ÅžEBÄ°NSÄ°AD’a yeni bir heyecan getireceÄŸine inandığından dolayı aday olmaya karar verdiÄŸini söyleyen baÅŸkan adayı Kılıç, “Yönetim kurulu listesinde bulunan yol arkadaÅŸlarımla birlikte yapacağımız çalışmaların tüm plan ve programlarını yaptık. Çalışmalarımızda, kısa, orta ve uzun vadede yapılacak iÅŸleri belirleyip belirlenen baÅŸlıklar altında sırasıyla uygulamaya koyacağız.

Ä°ÅŸadamları derneÄŸimiz artık özüne dönecek. Åžebinkarahisar’da ve Ä°stanbul’da bulunan iÅŸ insanlarımızla birlikte yapılacak iÅŸlere karar verip düÄŸmeye basacağız. Artık çalışma zamanı. Ä°lçemize mutlaka iÅŸ imkanı saÄŸlayıp gençlerimizi doÄŸdukları yerde tutmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Protokol ve  katılımcıların görüÅŸlerini belirttiÄŸi konuÅŸmaların sonunda, Åžebinkarahisarlı Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi BaÅŸkan Adayı Ömer Kılıç kapanış konuÅŸması yaparak desteklerinden dolayı tüm katılımcılara teÅŸekkür etti.

Düzenlenen kahvaltılı tanıtım toplantısına, ÅžEBÄ°NSÄ°AD Onursal BaÅŸkanı ve Ä°BB Meclis Üyesi Bora Kılıç, AK Parti Sarıyer ilçe BaÅŸkan vekili Abdullah Erol AkkuÅŸ, Sarıyer Belediyesi meclis üyesi Hasan Demiralp Åžebinkarahisarlı Sanayici ve Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸinin üyeleri, Åžebinkarahisarlılar YardımlaÅŸma DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet ÅžimÅŸek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Åžebinkarahisar Vakfı Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Mustafa Koca, Åžebinkarahisar Belediyespor BaÅŸkanı Bayram Karaman, Åžebinkarahisarlılar YardımlaÅŸma DerneÄŸi Eski BaÅŸkanı Yücel Kısa, KADOSAN Sanayi Sitesi BaÅŸkanı Erdal Boyacı, GÄ°RÄ°B Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Ä°lhan Avutman, Åžebinkarahisar Köy, Mahalle dernek baÅŸkanları ve basın mensupları katıldı.

www.sebingundem.com

Hüseyin Åženel Odacı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir