Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11723 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2021 - 11:14

Tirebolu Kuzgun Derneği Yeni Yönetimle Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Tirebolu Kuzgun Derneği Yeni Yönetimle Devam

 

Yöresel derneklerimiz içinde en eskilerden biri olan ve Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) kuruluşuna öncülük eden derneklerin başında gelen Kuzgun Köyü Derneği yaptığı genel kurul ile yeni döneme merhaba dedi.

1993 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa’da kurulan ve çevresinde kısa sürede yaptığı faaliyetler ile öne geçen Kuzgun Köyü Derneği, pandemi döneminde diğer dernekler gibi faaliyetsiz bir dönem geçirdi.

Geçen sene Mart ayında yapılması gereken dernek birkaç defa genel kurul yapmaya teşebbüs etse de pandemi yasakları nedeniyle yapamadığı genel kurulunu 10 Temmuz Cumartesi günü yaparak önemli bir eşiği de geçmiş oldu.

Dernek lokalinde yapılan ve mütevazı bir katılımın olduğu genel kurulda tek aday olarak seçime giren Kaya Kısacık başkanlığındaki liste üyelerin ittifakla kabulü ile seçilmiş oldu. Kaya Kısacık, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür ederek “Derneğimizi başkan aranan değil başkan olunmak istenen bir dernek haline getirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız ödeyecekleri aidatları sakın küçümsemesinler aidatlarını ödeseler büyük bir birikime sahip olabiliriz. Bununla da önemli projeleri gerçekleştirme imkânına kavuşuruz. Dernek Lokalimizi devam ettirmek istiyoruz.

Derneğimizi kuran kurucular ile yaklaşık 30 yıldan beri derneğimize hizmet etmiş bütün arkadaşlarımıza ve abilerimize teşekkür ediyoruz. Onların gayret ve hizmetlerini inkâr etmemiz mümkün değildir. İnşallah derneğimizi aldığımız noktadan daha üst noktalara çıkarmayı hedefliyoruz. Bunu da ancak sizlerle başarabileceğimize inanıyoruz. Tekrar bizi seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız” dedi.

Kaya Kısacık başkanlığındaki listede yönetim kurulu üyeliklerine Hüseyin İnal, Nevzat Ramazan, Hakan Kamat ve Mustafa Ramazan, yedek yönetim kurulu üyeliklerine İsmail Kısacık, Yusuf Kamat, Adem Gündüz, Kemal Yılmaz ve İsmail Yiğit, denetim kurulu üyeliklerine Bülent Oruç, Faruk Korkmaz ve Şaban Gündüz yedek denetim kurulu üyeliklerine Şafak Acar, Sezgin Gündüz ve Yunus Yiğit seçildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir