Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3443 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2023 - 10:51

Vali Enver Ünlü, ABD’de Bir Dizi Temas ve Program Gerçekleştirdi

Büyüt
Küçült
Vali Enver Ünlü, ABD’de Bir Dizi Temas ve Program

Valimiz Sayın Enver Ünlü, bir dizi program ve temasta bulunmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti.

Vali Ünlü, ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'ü ziyaret etti. Başkonsolosluk makamında gerçekleşen görüşmede Başkonsolos Özgür tarafından Vali Ünlü’ye Konsolosluğun çalışmaları hakkında bilgi verildi. Akabinde ikili TÜRKEVİ önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkonsolosluktan yapılan paylaşımda “Türk Amerikan Giresunlu İşadamları Asamblesi tarafından Eğitime Destek amacıyla yarın New Jersey'de düzenlenecek etkinliğe katılmak için ABD'de bulunan Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü'ye Başkonsolosluğumuzu ziyareti için teşekkür ederiz." denildi.

Vali Ünlü ise ziyaretle ilgili olarak “Türk Amerikan Giresunlu İşadamları Asamblesi tarafından eğitime destek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılmak üzere geldiğimiz ABD'de New York Başkonsolosumuz Reyhan Öztürk'ü ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ünlü, temasları kapsamında 16 Ocak Pazartesi günü Amerika’da bulunan Giresunlu iş adamlarını bir araya getirmek ve iş birliği sağlamak amacıyla kurulan Türk Amerikan Giresunlu İşadamları Asamblesince, eğitime destek amacıyla New Jersey'de düzenlenen programa katıldı.

Gerçekleştirilen programa; İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu ve New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ile davetliler katıldı.

Vali Ünlü, programla ilgili olarak “65. Hükûmet Başbakan Yardımcımız Sn. Nurettin Canikli ve Giresun Belediye Başkanımız Sn. Av. Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte Türk Amerikan Giresunlu İşadamları Asamblesi tarafından eğitime destek amacıyla düzenlenen programa katıldık.

Bu vesile ile gurbeti sılaya çeviren hayırsever hemşehrilerimize bu anlamlı program için teşekkür ediyor, öğrencilerimize ve istikbalimize hayırlı olmasını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir