Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7597 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2022 - 09:08

Yalova’da Anadolu Birlikteliği Giresun Gecesinde perçinleşti

Büyüt
Küçült
Yalova’da Anadolu Birlikteliği Giresun Gecesinde
Yalova Giresunlular Derneği Birlik ve Beraberlik gecesi derneğin merkezinde gerçekleştirildi.

Yalova Giresunlular Derneği Birlik ve Beraberlik gecesi derneğin merkezinde gerçekleştirildi.

Birçok davetlinin katıldığı gecede davetliler doyasıya eğlenirken, özellikle Yalova’da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin tam kadro katılımı Yalova’da 7 bölgenin de bir araya gelmesine vesile oldu.

Türküler Renk Kattı

Karadenizli sanatçılar Işıl Işıl, Yusuf Tepe, Rüştü Karpuz, Ahmet Aydın, Mehmet Dalsız ve bağlaması ile Koray Yiğit Yılmaz’ın sahne aldığı geceye Karadeniz’in usta yorumcularından Erdal Güvendi ve Hüseyin Coşkun’da sürpriz katılım sağlayarak en güzel türkülerini dinleyicileri ile paylaştılar.

“Pandemi sonrası büyük etkinliğimizi Kapalı Spor Salonunda yapacağız”

Erdal Avcı’nın sunumunu yaptığı gecede söz alan Yalova Giresunlular Derneği Başkanı İbrahim Arslan organizasyonun düzenlenmesine vesile olan dernek başkan yardımcısı Alaattin Karahasan ve Turgut Memiş’e teşekkür ederken; “Bugün hiç yorulmadığım güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Öncelikle beraber yürüdüğümüz derneğimizin güzide yöneticilerine ve bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerime, il dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve siyasi parti temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir sonraki organizasyonumuzu daha geniş katılımlar ile Kapalı Spor salonunda yapacağız” dedi.

Anadolu’nun Tüm Renkleri Burada Buluştu

Organizasyonun sorumluluğunu üstlenen Yalova Giresunlular Derneği Başkan yardımcısı Alaattin Karahasan’da yapmış olduğu açıklamasında; “Uzun süredir pandemi nedeniyle böyle bir etkinlik düzenleyememiştik. Kısa süre yaptığımız hazırlık sonrasında güzel bir organizasyona imza attığımızı düşünüyorum. Bu organizasyonda yanımda olan değerli yöneticimiz ve meclis üyesi arkadaşım Turgut Memiş’e, gecemize katılan değerli dernek başkanlarına ve yöneticilerine, etkinliğimize maddi ve manevi destek sağlayan Zeki Otomotiv Zeki Türker Bektaş’a, Bahçe Dora Haldun Bolat’a, Demir Tarım Ürünleri Günal Demir’e, Uzman SRC Köksal Karahasan’a, Daynobil Oto Eksperiz Muammer Demir’e, Hilal Taş Mermer Ahmet Karahasan’a, Bingöl Mermer Kenan Bingöl’e, Yalova Temizlik Gül Ünlü ve oğullarına, değeli basın mensupları Mavi Karadeniz Tv Genel Müdürü Ertan Yıldız’a,  Bursa Giresun Havadis Erdal Avcı, Aydındere.com Kahraman Memiş, Dursun Demir’e,sahne alan sanatçı dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Giresunlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik ve beraber gecesine; Gemlik Giresunlular Dernek Başkanı Nadir Uzun,  Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan, Yalova Sivaslılar Derneği Başkanı Engin Arı, Yalova Yeşil Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Yaprak, Yalova Yeni Malatya Dernek Başkanı Harun Bozkurt, Yalova Bayburtlular Dernek Başkanı Ahmet Savaş Öztürk,  Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Durmuş Uslu, Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Muhammet Öztürk, Mavi Karadeniz Tv Genel Müdürü Ertan Yıldız, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Reşat Kösoğlu, Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Ertuğrul Hasan Hacısalihoğlu, Gemlik Giresun Dereli Aksu Köyü Derneği Başkanı Özkan Yiğit, Ak Parti Yalova İl Kadın Kolları yönetim kurulu Esra Bozkurt, Ak Parti İsmet Paşa Mahallesi kadın kolları başkanı Arziye Yıldırım ve  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi kadın kolları başkanı Melek Karahasan ve çok sayıda davetli katıldı.

Erdal Avcı 

Fotoğraf: Kahraman Memiş, Dursun Demir, Kahraman Yılmaz

Yalovada İl Dernek Başkanları Meclis Üyesi Turgut Memiş,Dernek Başkanı İbrahim Arslan, Başkan Yardımcısı Alaattin Karahasan Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan Yalova Sivaslılar Derneği Başkanı Engin Arı Sanatçı Erdal Güvendi Sanatçı Yusuf Tepe Giresun Dereli Aksu Köyü Derneği Başkanı Özkan Yiğit Piyanist Mehmet Dalsız,Kemençeci Yusuf Tepe Sanatçı Işıl Işıl Bayburtlular Dernek Başkanı Ahmet Savaş Öztürk, Sanatçı Rüştü Karpuz Dernek Başkanı İbrahim Arslan Yalova Yeni Malatya Dernek Başkanı Harun Bozkurt , Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Durmuş Uslu, Sanatçı Hüseyin Coşkun Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Ertuğrul Hasan Hacısalihoğlu, Yalova Yeşil Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Yaprak Sunucu Erdal Avcı

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir