BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.602,62 ₺/gr %0,44
Bitcoin $66.372 %6,11
Dolar 45,96 ₺ %0,02
Euro 53,49 ₺ %0,04
Sterlin 61,93 ₺ %0,05
Gümüş 110,47 ₺/gr %0,49
Ethereum $1.848,22 %7,33
İsviçre Frangı 58,30 ₺ %0,14
Kanada Doları 33,19 ₺ %0,05
Avustralya Doları 32,95 ₺ %0,15
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,25 ₺ %0,03
BAE Dirhemi 12,52 ₺ %0,04
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,18
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,06
GİRESUN 14°C 6.602,62 ₺/gr 45,96 ₺ 53,49 ₺
Anasayfa Siyaset BAKANDAN VALİMİZE MEKTUP

BAKANDAN VALİMİZE MEKTUP

Toplumun bütün kesimlerinde çevre bilincinin geliştirilmesi, sürdürülebilir bir çevre politikasının oluşturulması amacı ile Çevre Orman Seyyar Eğitim Tırı ilimize geldi.

· 4 dk okuma · 2 okunma
BAKANDAN VALİMİZE MEKTUP

BAKANDAN VALİMİZE MEKTUP 

      Toplumun bütün kesimlerinde çevre bilincinin geliştirilmesi, sürdürülebilir bir çevre politikasının oluşturulması amacı ile Çevre Orman Seyyar Eğitim Tırı ilimize geldi.  

      İl Çevre ve Orman Müdür Vekili Ayten Sevgi Dada, bugün (27.05.2020) Vali Mustafa Yaman’ı Makamında ziyaret ederek konu ile ilgili bilgi sundu. Ardından Çevre ve Orman Bakanımız Pof. Dr. Veysel Eroğlu’nun gönderdiği mektubu takdim etti. 

      Mektubu okuyan Vali Yaman, Eğitim Aracının ilimize gelerek çevre ile ilgili çeşitli konularda vatandaşımızı bilgilendirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan Eroğlu’na teşekkür etti. Vali Yaman, idare olarak çevre sorunlarına önem verdiklerini belirterek, herkesin çevre sorunlarına karşı duyarlı olmasını istedi. 

      Eğitim aracı 27–28 Mayıs 2010 tarihlerinde Belediye önünde 29 Mayıs 2010 tarihinde ise Bulancak ilçesinde eğitim ve tanıtma faaliyetinde bulunacak. 

      Bakan Pof. Dr. Veysel Eroğlu Valimiz Mustafa Yaman’a gönderdiği mektupta şu görüşlere yer verdi.  
2.JPG

…………………………………………………………………………………………………..

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.

T.C.

ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI

03/05/2010

Sayın Mustafa YAMAN

Giresun Valisi 

      Çevre ve Orman Bakanlığı olarak, soluduğumuz havayı, içtiğimiz suyu, üzerinde ekip biçtiğimiz toprağı, yeşil hazinelerimiz ormanları bir bütünün parçaları olarak görüyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. 

      Bakanlığımın mesuliyet alanında bulunan çevrenin korunması hususu; ülkemizin refahı ve gelecek nesillerin daha sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı nazar-ı dikkate alındığında müşterek hareket etmemizi mecburi kılmaktadır. 

      Ülkemizde çevre adına son yıllarda güzel gelişmelere imza atılmış ve çok önemli mesafeler kat edilmiş olmakla birlikte, çevre şuurunun toplumun bütün kesimlerine yaygmlaştınlması ve azami düzeyde katılımın sağlanması, ideal şehirlerin oluşturulmasında büyük önem arz etmektedir. 

      Malumunuz olduğu üzere, Giresun ilimizde, Çevre ve Orman Bakanlığı  olarak bağlı birimlerimizle birlikte taşkın koruma, sulak alanlar, meteorolojik gözlem, mesire yeri, kent ormanı, ağaçlandırma gibi alanları içeren çok sayıda proje kısa bir süre içinde gerçekleştirilmiştir. Tamamlanan taşkın koruma tesisleri ile pek çok yerleşim yeri korunmuştur. Çok sayıda projemiz de son hızla devam etmektedir. 

      Sağlıklı, yaşanabilir şehirler oluşturmak maksadıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmaların simgesi olan Çevre Orman Seyyar Eğitim Aracı, yürüttüğümüz çalışmaları Giresunlu vatandaşlarımıza anlatmak ve vatandaşlarımızın tavsiyelerini, şikayetlerini alarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yönlendirmek için ilinizi ziyaret etmektedir. 

      81 ilimizi dolaşarak, okullar, üniversite kampüsleri, şehir merkezleri gibi halka açık mekanlarda sunumlar, eğitici kısa filmler, tiyatro gösterileri gibi eğitim faaliyetlerinde bulunacak Çevre Orman Seyyar Eğitim Aracı'nm azami sayıda vatandaşımıza ulaşması için sizlerin yoğun destek ve alakanızı beklemekteyiz. 

      Daha yeşil, daha mavi, daha temiz bir Giresun için el ele verelim.



Siyaset Haberleri

Tümü

Ülkedeki Gelişme ve Büyümede Eşitsizlik Artık Gizlenemiyor!

Anahtar Parti Giresun İl Başkanı Berat AKKAYA yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin sosyo-ekonomik...

6 ay önce

GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!

ANAHTAR PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ: “GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!”

7 ay önce

DENİZ KOÇ TEŞKİLAT BAŞKANI OLARAK ATANDI

ANAHTAR PARTİ GİRESUN’DA YENİ GÖREV: DENİZ KOÇ TEŞKİLAT BAŞKANI OLARAK ATANDI Anahtar Parti...

10 ay önce

ANAHTAR PARTİ GENÇLİK KOLLARINA YOĞUN KATILIM

Anahtar Parti Gençlik Kolları dün akşam düzenlemiş olduğu katılım toplantısında salona sığmadı....

1 yıl önce

Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?

Anahtar Parti İl Başkanı: "Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"

1 yıl önce

A PARTİ’DEN KADINA ŞİDDETLE MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI

A Parti İl Başkanı Giresun İl başkanı Berat Akkaya; “Kadına yönelik şiddet, aile içi şiddet ve...

1 yıl önce

ANAHTAR PARTİ'DEN EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ VURGUSU

nahtar Parti Giresun İl Başkanı Berat AKKAYA, haftalık basın açıklamasını bu hafta eğitimde...

1 yıl önce

A PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BERKAY GEÇER OLDU!

Anahtar Parti ( A Parti ) Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Berkay Geçer oldu. Teşkilatlanma...

1 yıl önce

A PARTİ HIZLI YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Anahtar Parti (A Parti) Giresun il teşkilatı hızlı yükselişini sürdürmeye devam ediyor. A Parti...

1 yıl önce

Giresun’un Gerçek Sorunlarını Konuşmalıyız

Anahtar Parti Giresun İl Başkanı Berat Akkaya’dan Gündeme Dair Açıklama: “Giresun’un Gerçek...

1 yıl önce

ESNAF KEPENK KAPATIYOR!

Anahtar Parti ( A Parti ) Giresun İl Başkanı Berat Akkaya Esnafların borç krizi içerisinde...

1 yıl önce

A PARTİ TEŞKİLATLANMAYA DEVAM EDİYOR

Anahtar Parti ( A Parti ) Teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızı ile sürdürmeye devam ediyor. A...

1 yıl önce