Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12298 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Mart 2020 - 17:44

Güce Belediyespor Liderliğe Oturdu

Büyüt
Küçült
Güce Belediyespor Liderliğe

 

 

Giresun 2. Amatör liginde Tirebolu Altunsuspor’a misafir olan Güce Belediyesportakımı sahadan 4-3 galip ayrılarak liderliğe oturdu.

 

8 Mart Pazar günü Tirebolu İlçe Stadında güzel ve güneşli bir havada oynanan maça iyi başlayan ev sahibi Altunsu, daha maçın 4’ncü dakikasında Ali Kılıç’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Oyunun ilerleyen bölümlerinde orta saha mücadelesine dönüşen maçta ümit ve ALİ Kılıç’ın iki penaltı golleriyle skor  3 - 0 oldu.

 

3-0 geriye düşen Güce Belediyespor takımı ikinci yarı bambaşka bir oyunla önce Uğurcan ve Adem Selçuk’un jeneriklik gölleriyle skoru 3-2 ye getirdi.

 

Ardından son dakikaları hayli tartışmalı ve sert geçen maçın uzatma bölümlerinde konuk takım Güce Belediyespor, Altunsu defansının yaptığı hatayı yine Hakan YOL  ile iyi değerlendirdi.  90+3 te ki kontra atağının ardından muhteşem bir golle Hakan tekrar sahneye çıktı ve takımını  4-3 öne geçirdi. Güce Belediyespor 3 puanın ardından Liderliği oturdu.

 

 

HAKEMLER: Mustafa TUNCAY 3 , Yıldırım ERGÜLÜ 2, Pınar BAYBURT 2

 

ALTUNSUSPOR: Taylan 1 – Mustafa 1 (Uğur 1), Suat 2, Ali Gündoğdu 2, Mesut 1 – Okan 2, İbrahim Çolak 2 (Gökhan 1), Erkan 1, Bahadır 2 – Ali KILIÇ 2, Ümit GÜNDÜZ 3.

 

GÜCE BELEDİYESPOR: Uğur ŞENGÜN 2 – Halil TURHAN 2 (Abdulbaki 2), Mesut 2 (Hüseyin 2), Bilal KESKİN 2, Mustafa KOÇ 2 – Adem Selçuk 3, Uğurcan 2, Şadi BAL 2 (Gökdeniz ZOR 2), Hakan YOL 3 –Hasancan BAL 2, Başar GÜVEN 3.

 

SARI KARTLAR: Mesut, Ümit, Taylan ve Erkan (Altunsu); HasancanMesut ve Abdulbaki (Güce Bld. Spor).

 

GOLLER: Dk. 4 ve 45 Ali Kılıç (P), dk. 48 Ümit Gündüz; dk. 78 Uğurcan (P); dk. 82 ve 90+3 Hakan YOL, dk. 80 Adem Selçuk (Altunsuspor: 3 – Güce Belediyespor: 4)

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir